Moda nuk ju fal kurrë nëse i bëni këto kombinime

9 muaj më parë

Rroba të pa hekurosura

Pavarësisht se sa bukur dukeni me një fustan, këmishë apo pantallona, nëse gjërat janë të rrudhosura, kombinimi thjesht nuk do të funksionojë. Pra, merrni gjithmonë kohë për t’u siguruar që rrobat tuaja të jenë të hekurosura.

Rroba të pista

Sa herë keni grimuar dhe rregulluar flokët dhe kur ndërroni rrobat e keni mbështetur fytyrën në bluzë dhe keni lënë një njollë në të?

Situata është e njohur për të gjithë. Pastrimi i shpejtë zakonisht kthehet në njollosje. Prandaj, fillimisht vishuni më pas grimohuni.

Rripat e reçipetave

Kjo është padyshim një “jo” e madhe e modës, por mund ta shmangni lehtësisht.

Aksesorë  të kombinuar keq

Ju mund të mendoni se askush nuk do ta vërejë se çanta, këpucët, rripin dhe bizhuteritë tuaja kanë, por e keni gabim. Nëse i kombinoni gabim mund të bëni një gabim të parikuperueshëm.

Të ngjashme