Kryefjala Logo

Mjaft u përpoqët,këto zënka në lidhjen tuaj nuk kanë zgjidhje

2 vite më parë

Kur në mes të çiftit hyjnë debatet,gjërat vështirësohen.
Ndonjëherë bëhet e pamundur ti shmangësh dhe shumë çifte mundohen ti sheshojnë ato por pa sukses.

Ka marrëdhënie që shpëtojnë por ka disa sinjale që nuk injorohen dhe tregojnë se nuk ja vlen të mundohesh sepse ajo lidhje ka përfunduar me kohë.

Ju tregojmë kur duhet të hiqni dorë nga përpjekja:

1.Temperatura
Përpjekja juaj është duke ngrirë por ju po digjeni dhe tani ka një konfuzion mbi termometër.
E vërteta është se njëri prej jush do të nevrikoset ndaj lëreni debatin në një shkallë neutrale dhe njëri prej jush ose do të duhet të tërhiqet ose të iki fare.

2.Tradhëtia
Ju të dy bëni mirë të bini dakord për atë që përbën mashtrim para se dikush të lëndohet seriozisht gjatë proçesit.Këto janë punë që nuk presin.

3.Familja
Nuk ka asnjë shans për ta përfunduar këtë argument në një mënyrë të shëndetshme. Të hapësh një debat për prindërit, vëllezërit e motrat ose anëtarët e tjerë të familjes së partnerit tënd është thjesht të kërkosh të hapësh një diskutim që nuk do të mbarojë kurrë.
Ata mund të thonë çfarë të duan për familjen e tyre ama ekziston një vijë që edhe ju nuk mund ta kaloni.

4.Fëmijët
Bëni muhabete për të pasur një fëmijë? Nëse partneri juaj është i dëshpëruar për një fëmijë por ju nuk e doni , ky është një argument që nuk do të mbarojë kurrë.
Ju nuk mund të bindni dikë që nuk dëshiron një fëmijë të ketë një.
Kjo marrëdhënie nuk do të zgjasë gjatë gjithsesi.

5.Kush po sakrifikon më shumë
Nuk ka asnjë mënyrë për të përfunduar një debat se kush prej jush sakrifikon më shumë.
Ju të dy po bëni sakrifica për marrëdhënien tuaj dhe familjen tuaj dhe të dy mendoni se po bëni më të mirën që mundeni ndaj nëse filloni të debatoni se kush po “investon” më shumë,ta dini se keni humbur të dy.

Të ngjashme