Kryefjala Logo

Mjaft me mërzi!Kjo shenjë tani shikon vetëm përpara

10 muaj më parë

Fundi i muajit është këtu, ndaj duhet të gëzohemi.
Ky mund të jetë një urdhër i madh për ata që kanë kaluar dhimbje ose humbje këtë vit dhe për fat të keq, në këtë ditë, disa prej nesh do të ndjejnë dhimbjen e asaj humbjeje.
Por gjithçka kalon!

•Gaforrja
Ju mund të jeni personi që e merrni këtë ditë pushimi thjesht sepse e njihni veten mirë dhe kur nuk ndiheni të barabartë, preferoni të qëndroni me veten në shtëpi, nëse është e mundur.

Sot po ndodh një atmosferë me energji të ulët, e cila ju rrëzon.
Kjo është kryesisht për shkak se ju keni gjëra që ju demoralizojnë, por duke qenë se dita është aq e mbushur me tranzite sfiduese sa është, ju mund t’i nënshtroheni ‘anës së errët’.

Kjo është ndryshe nga ajo ku përfundon historia.
Ju duhet të ndaheni nga të tjerët në këtë ditë thjesht sepse energjia e njerëzve të tjerë mund të ngjall disa emocione negative tek ju, dhe më shumë negativitet është ajo që NUK KENI nevojë.
Ju do merrni në dorë frerët tuaja dhe do vendosni të lini gjithçka pas duke investiar energji vetëm tek e tashmja për të mbjellë një të ardhme më të mirë.

Të ngjashme