Mitet e gabuara rreth marrëdhënieve intime që po ju prishin lidhjen

5 muaj më parë

-Akti duhet të jetë gjithmonë fantastik
Mos ushtroni shumë presion, por në vend të kësaj kërkoni një lidhje fizike që ju jep kënaqësi.Do ketë patjetër edhe ditë “Jo”

-Akti intim duhet të jetë spontan

Ky mendim jo vetëm që është naiv por i bën njerëzit të ngrenë pikëpyetje për marrëdhëniet e mira dhe të lumtura.

-Burrat janë gjithmonë gati
Edhe burrat njësoj si gratë kanë raste të caktuara gjatë ditës, javës apo muajit kur ndiejnë se duan të bëjnë apo jo marrëdhënie intime.

-Kur je në lidhje nuk mund të shohësh porno
Shikimi i videove me pullë të kuqe pa praninë e partnerit/es është diçka që shumë njerëzve u pëlqen.
Mund të përjetojnë eksperienca të ndryshme dhe të pëlqyeshme.

Të ngjashme