Kryefjala Logo

Migrenë, dhimbje muskulare, te kolonës, të artikulacioneve, paraliza nervore: “Klinika Wellnes Albania” sjell në Tiranë personalitetin e mjeksisë Prof Dr Demet Demircioglu.

5 Korrik, 2022 | 4:19 pm

Klinika Wellness Albania – Klinikë fizioterapie, rehabilitimi, dhe mjekësie sportive mirëpret në datat 11 dhe 12 Korrik Ass. Prof. Dr Demet Demircioglu – doktoreshë fiziatre, me një eksperiencë 18 vjeçare në rehabilitim muskulo-skeletik, neurologjik dhe mjekësinë regjenerative!
Migrena.Kontrakturat e dhimbshme muskulare.Dhimbje dhe ngrirje e kolonës vertebrale.Paralizat nervore.Dhimbje të artikulacioneve janë specialitet i mjekes së famshme që viziton klinikën e mirënjohur.
89D34A54 CDE2 4A5A 92A2 B8A2EACA9543

Assoc. Prof. DEMET DEMİRCİOĞLU, M.D.
Është personalitet në fushën e saj dhe në datat 11/12 korrik mbërrin fatmirësisht ne Tiranë në Wellnes Albania me vizita falas per të gjithë klientet besnikë dhe të rinj të kësaj klinike.
E diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë të Istanbul University në vitin 2003. Në vitin 2009, përfundon specializimin në “Physical Therapy and Rehabilitation Training”.

381727F2 E11F 4AE5 9BC8 DE53203736C1

CEB4C100 EB3A 4C30 BDC8 A51211D50CBD

Në vitin 2011, fillon të punoj si specialiste e mjekësisë fizike dhe rehabilitimit në Spitalin Memorial.
Pas një viti pune në Acıbadem Healthcare Group ndërmjet viteve 2016-2017, ka punuar si specialiste në Physical Therapy dhe rehabilitim në Spitalin Memorial Service që nga nëntori 2017.

Nga viti 2017, punon si Pedagoge në Departamentin e Fizioterapisë dhe Rehabilitimit të Universitetit Gelişim të Stambollit. Ka marrë titullin profesor i asociuar në tetor 2018.

35987F0B 8CE3 413E 9790 181C981D93E2

Përmbledhje profesionale:
Mjekë me kualifikim të lartë të mjekësisë fizike dhe rehabilitimit, me 18 vjet përvojë në këtë departament. E përditësuar mbi teknikat dhe teknologjitë më të fundit në këtë fushë. Specialiste e Mjekësisë Fizike dhe Rehabilitimit me mbi 18 vjet përvojë në fushat e rehabilitimit neurologjik dhe ortopedik, trajtimin e sëmundjeve reumatologjike dhe çrregullimet miofasciale, mjekësinë rigjeneruese (përfshirë qelizat staminale, proloterapi, prp, aplikime dhe kërkime prgf).
Disa nga proçedurat me të rëndësishme :
• Ozonterapia,
• Aplikimet e qelizave staminale,
• Injeksione muskuloskeletore të drejtuara nën ekografi,
• Proloterapia,
• Injeksione PRP dhe PRGF,
• Injeksione Botilinum Toxin A për Spasticitet dhe Migrenë,
• Perpilon protokollin e Ushtrimeve Funksionale (Klinika Pilates, Yoga, Ushtrime të bazuara në kardio)
E shumë të tjera…

Disa nga patologjitë kryesore që do të trajtohen në klinikën mjekësore Wellness Albania janë:
• Migrena
• Kontrakturat e dhimbshme muskulare
• Dhimbje dhe ngrirje e kolonës vertebrale
• Paralizat nervore
• Dhimbje të artikulacinoneve

Për të rezervuar konsultën tuaj, kontaktoni Wellness Albania në 0697009090

Adresa: Rezidenca Olimpike, Rruga Prokop Mima, Hyrja 1, kt. 1 1001 Tirana, Albania.

Të ngjashme