Kryefjala Logo

Metodat e sigurta shpirtërore për të gjetur dashurinë sipas ekspertëve

12 Shtator, 2023 | 1:09 pm

Kënga e vjetër thotë: “Gjithçka që ju nevojitet është dashuria”. Është një ndjenjë e bukur dhe një këngë e bukur, por një koncept logjikisht i gabuar kur zbatohet për mbijetesën njerëzore.

Ne kemi nevojë për ajër, ujë, ushqim, strehim dhe veshje për të vazhduar të jetojmë nga momenti në moment.

Pra, ne patjetër kemi nevojë për më shumë se dashuri në vetvete. Megjithatë, me logjikën e mbijetesës njerëzore të deklaruar, ekziston një domosdoshmëri tjetër jetësore që na duhet patjetër në mënyrë që të lulëzojmë.

Ne kemi nevojë për dashuri.

•Ktheheni veten në një enë dashurie.

Lutja është metoda më e fuqishme shpirtërore që njoh – por nuk është të lutesh që dikush të shfaqet me magji në jetën tënde. Së pari duhet të hyjmë në hapësirën e shenjtë të njohjes “Unë jam dikush i denjë për t’u dashuruar”.

Ndërsa e imagjinoni veten të denjë për dashuri dhe ndjeni energjinë e të qënit të dashur, mund ta imagjinoni veten si një enë dashurie me dashuri të pastër që rrjedh nëpër ju. Ju mund ta ndjeni pritshmërinë tek personi që është gati të marrë dashurinë tuaj.

Ne hyjmë në marrëdhënie dashurie duke kërkuar personin tjetër që të na plotësojë. Por me të vërtetë, marrëdhëniet më të mira të dashurisë dalin nga dy njerëz që tashmë janë të kompletuar dhe të gatshëm për të ndarë bollëkun e dashurisë që përjetojnë në jetën e tyre individuale.

•Kultivoni qartësi në cilat janë nevojat tuaja.

Vendimi për të gjetur një rrugë shpirtërore drejt dashurisë është një angazhim i barabartë për të jetuar si një qenie shpirtërore. Ju mund ta keni filluar tashmë këtë rrugë duke qenë të sjellshëm kur askush nuk ju kërkon, duke gjetur vlerë në të gjitha qeniet dhe duke qenë empatikë në ndërveprimet tuaja.

Rruga fillon me përgatitjen, kalon në qartësi dhe përfshin dorëzimin dhe besimin. Përgatitja nënkupton pikëllimin dhe çlirimin e dhembjeve të së kaluarës, heqjen e mentalitetit të viktimave dhe komplekset martire dhe forcimin e kufijve në zonat ku ato janë të dobëta.

•Po dërgoni mesazhin se jeni gati për dashuri?

Kur vjen puna për të gjetur dashurinë, unë besoj fort në tërheqjen. Ky parim shpirtëror bazohet në idenë se energjia e ngjashme tërheq si energjia.

Disa njerëz e kanë të vështirë të gjejnë dashurinë. Ata nuk janë plotësisht të vetëdijshëm se si mënyra e tyre e të qenit në botë mund të tërheqë ose zmbrapsë disa lloje njerëzish. Një nga mënyrat më të thjeshta për të nxitur tërheqjen është të praktikoni marrjen e komplimenteve në vend që të ulni vlerën e tyre.

Sa herë që shmangni një kompliment, në thelb po i dërgoni një mesazh Universit se nuk jeni gati për dashuri. Mesazhi juaj vetë-mohues mund të sprapsë partnerin tuaj të ardhshëm. Sa më pak të shmangni komplimentet, aq më shumë do të praktikoni të lejoni dashurinë, pavarësisht se në çfarë forme është dashuria. Kjo ju lejon të vibroni në një frekuencë krejtësisht të re dhe t’i dërgoni një mesazh universit se jeni gati për dashuri.

Tërheqja nuk ka të bëjë me përdorimin e të menduarit pozitiv për të tërhequr rezultate pozitive. Ka të bëjë me vendosjen e qëllimit dhe mënyrës suaj për të qenë në botë në përputhje të drejtpërdrejtë me atë që dëshironi.

Të ngjashme