Metoda lehtësuese për nënat që të vendosin shpejt bebat në gjumë

9 muaj më parë

Nënat e reja shumë shpesh ankohen se nuk mund t’i vënë fëmijët në gjumë pavarësisht stërmundimit me mënyra nga më të ndryshmet për t’ia dalë.

Specialistët sugjerojnë që të krijohen ‘zakonet e gjumit’ si më poshtë:

1-Ndiqni një rutinë gjumi strikte

2-Ushqejeni fëmijën para se ta vini të flejë

3-Provoni ta bëni rutinën para gjumit argëtuese

4-Bëni kujdes me ambjentin rrethues dhe kushtojini rëndësi detajeve për ta bërë sa më të qetë

Të ngjashme