Kryefjala Logo

Mësuesja e kopshtit zbulon gjërat që nuk do t’i bëjë kurrë kur fëmija i saj të fillojë shkollën

7 Maj, 2023 | 1:49 pm

Nëna dhe mësuesja zbuloi gjëra që nuk do t’i bëjë kurrë kur fëmija i saj të hyjë në kopsht.

Kristen, një mësuese kopshti që shpesh poston video për përvojat e saj në klasë, mori përsipër të ndajë disa gjëra që prindërit e nxënësve të saj mund të bëjnë për ta bërë disi më të lehtë punën e saj tashmë të vështirë. Ajo ndau gjënë që nuk do t’i bëjë me djalin e saj kur ai të arrijë në kopshtin e fëmijëve, dhe shpesh është diçka që shumica e prindërve e anashkalon plotësisht.

Ajo kurrë nuk do ta besojë versionin e fëmijës së saj për ngjarjet e asaj që ai bëri në shkollë.

Fëmijët kanë mendje imagjinative dhe krijuese, gjë që është një cilësi e shkëlqyer. Sidoqoftë, ndonjëherë mund të jetë e mundimshme pasi ata mund të priren të ngatërrojnë realitetin me atë që po ndodh në kokën e tyre.

Si nënë dhe mësuese,Kristen e di shumë mirë këtë dhe do të ketë parasysh që kur e pyet të birin se çfarë ka bërë në shkollë atë ditë, disa nga detajet mund të jenë të trilluara. Ajo u bën thirrje prindërve të tjerë që të kenë të njëjtin mendim.

“Për shembull, një student u tha prindërve të tyre se e çova të gjithë klasën në një ekskursion të paautorizuar në park dhe i futa studentët në automjetin tim personal dhe thjesht nuk u thashë prindërve të tyre,” thotë ajo. “Ky prind ishte i tërbuar dhe nuk mund ta besonte se do ta bëja një gjë të tillë.”

Të ngjashme