Kryefjala Logo

Mësimet që çdo vajzë duhet të nxjerrë nga ndarja

3 Maj, 2022 | 1:18 pm

1-Mos jepni më shumë nga ajo që po merrni.Mos kërkoni me ngulm dashuri nga partneri,ajo lidhet me vullnetin dhe reciprocitetin.

2-Vetëvlerësimi jot nuk lidhet me atë që ai mendon për ty!Vetëm ti je pëgjegjëse për lumturinë tënde.

3-Kërkoni respekt!Dashuria duhet por respekti është thelbësor në një marrëdhënie dhe nuk mund të vazhdoni pa të.

4-Mos e humb veten në procesin e të dashurit dikë tjetër,nëse një burrë të bën të ndihesh e pavlerë, jo vetëm që është humbja e tij, por edhe gabimi jot.

5-Mos kaloni në një marrëdhënie tjetër sapo të mbarojë një lidhje por merrni kohë të rrini vetëm.

Të ngjashme