Kryefjala Logo

Meshkujt zbulojnë çfarë i tërheq tek femrat me shikim të parë

16 Shtator, 2021 | 6:08 pm

Tërheqja është një gjë shumë individuale, por janë disa “pika” në trupin e një femre që menjëherë provokojnë interesin e meshkujve. Anketa është kryer me pesë mijë meshkuj, në të cilën të anketuarit është dashur që t’iu përgjigjen pyetjes “Cila është gjëja e parë që vëreni tek një femër, që ju tërheq fizikisht?”

Edhe pse në fillim u mendua se dekolteja dhe të pasmet me siguri do të ishin në vendin e parë, përgjigjet ishin më të thella. Në radhë të parë janë sytë e femrave, do të thotë shikimi, ndërsa e dyta ishte buzëqeshja. Pastaj vijojnë: dekolteja, flokët, pesha, këmbët, stili, të pasmet, gjatësia, dhe në fund lëkura.

Të ngjashme