Kryefjala Logo

Meshkujt tradhëtarë i përkasin këtyre shenjave në horoskop

1 vit më parë

Tradhëtia lindi me njerëzimin dhe nëse do të numëronim të gjitha herët që një mashkull ka tradhëtuar partneren,nuk do të na mjaftonte një jetë.

Edhe gratë tradhëtojnë sigurisht,por është vërtetuar se një mashkull e ka më të thjeshtë të tradhëtojë sepse nuk investon ndjenja por instikt.

E mira është të kemi në krah një person besnik,por sipas horoskopit,disa shenja nuk kanë lindur për të qënë të tilla dhe ne ju tregojmë se për kë bëhet fjalë:

1-Virgjëresha
Jo të gjith meshkujt Virgjëreshë tradhëtojnë por do të habiteshit se me sa fshehtësi dijnë të veprojnë ata.
Nëse jeni partnere e Virgjëreshës, na besoni se do ta keni shumë të vështirë ta zbuloni tradhtinë e tij.
Pse?
Sepse tek ai nuk ekzistojnë tradhëtitë spontane pasi shkon me njëfarë orari dhe rendi.
Mashulli Virgjëreshë mund të jetë partneri perfekt dhe një ditë papritur të kuptoni se ai për një kohë të gjatë ka mbajtur dy lidhje paralele.

2-Gaforrja
U habitët?Edhe ne!
Duhet ta dini si fillim se gjëja e parë për një Gaforre është familja.
Por, Gaforret meshkuj hyjnë në meshkujt më jobesnikë të horoskopit .
Mashkulli gaforre mund ta mbajë afër partneren dhe krahas saj ta ketë edhe një lidhje tjetër.
Në të dyja raportet ai sillet me seriozitet. Për një Gaforre është e shpeshtë të zgjedhë një partnere që i ngjason mamasë së tij.

Të ngjashme