Kryefjala Logo

Meshkujt i kanë inat këto gjëra tek femrat gjatë intimitetit

11 Prill, 2022 | 2:55 pm

1-Të ndalosh aktin në mes për të shkuar në tualet.


2-Ta lëndosh me dhëmbë gjatë aktit oral.


3-Të shtirësh kënaqësi.


4-Të keni turp për pamjen e trupit tuaj.


5-Të tentoni të bëni gjëra që nuk i dini as vetë


6-Të rrini si pemë duke pritur atë .


7-Gërvishtjet dhe shenjat në kurriz.


8-Ta puthni në buzë pas aktit oral.


9-Të krahasoni ktë që po bëni me të me ish-in.


10-Të qeshni nga turpi kur ai flet fjalë të pista gjatë aktit


11-Të bëni foto duke u larguar nga ajo që po bëni12-Ta thërrisni në një emër tjetër.

Të ngjashme