Kryefjala Logo

Meshkuj vëmëndje:Femrat kanë këto kërkesa

2 vite më parë

Je shumë e bukur pa makiazh 
Mos ki frikë se ti i jep makinës shumë mirë 
Mund të shtrihesh pak më herët sepse do e gatuaj unë darkën dhe do kujdesem unë për fëmijët.


Ke trup të rregullt dhe mua më pëlqen 
Ajo vajza që u ul ngjitur me mua nuk ka asnjë rëndësi,i kam sytë vetëm tek ti 
Përgatitu se do shkojmë me pushime dhe nuk ka rëndësi sa kushton nëse ti je e lumtur. 
Takimi me mamanë shkoi shumë mirë!

Ajo të pëlqen shumë ty.
 E bëjmë si thua ti se mê duket më e drejtë. 
Do rri me ty sot,kalçeton e shtyva për javën tjetër . 
Të dua!Je femra e jetës time.Do të martohesh me mua?

Të ngjashme