Kryefjala Logo

Mesazhe të lezetshme mëngjesi për ta zgjuar ‘atë’ me një buzëqeshje

17 Tetor, 2022 | 1:01 pm

Dërgimi i mesazheve të këndshme në mëngjes është një mënyrë e shkëlqyer për ta nisur ditën e tij me buzëqeshje.
Këto shënime të vogla e lejojnë atë të ndiejë dashurinë dhe vlerësimin që keni për gjithçka që ai bën për ju.
Ja disa prej tyre:

• “Këtë mëngjes u zgjova duke dashur disa puthje nga ty, kështu që mendova të dërgoja dashurinë time për të të bërë të buzëqeshësh kur të zgjohesh. Mirëmëngjes!”

•”Nuk ka njeri si ty në këtë botë.
Ti je ylli im i ndritshëm dhe doja vetëm të të uroj një mëngjes të mirë!”

•”Mirëmëngjes! Mendova se një mesazh nga unë do të emociononte këtë mëngjes. Ti mund të kesh ende nevojë për kafe.”

•”Unë duhet të jem vajza më me fat në botë që të mund të zgjohem me ty në mendjen time. Mirëmëngjes zemra ime.”

•”Mirëmëngjes dritë. Mezi pres ta filloj ditën duke e ditur se dashuria jote po më mbështet në çdo gjë që përpiqem të arrij.”

•”Mirëmëngjes! Të zgjohem pranë teje do të thotë që të shoh ty para kujtdo tjetër. Edhe kur jemi të ndarë, ti je gjithmonë në mendimet e mia.”

• “Meqenëse nuk mund të jem me ty gjithë ditën, merre këtë mesazh dashurie me vete në punë sot.”

• “Vetëm duke menduar për ty më ndriçon mëngjesin”.

Të ngjashme