Kryefjala Logo

Mesazhe që nuk duhet t’i dërgoni asnjëherë nëse dëshironi një përgjigje

9 muaj më parë

Nëse dërgoni mesazhin e gabuar me tekst, ju mund të dukeni si të parashikueshëm dhe të mërzitshëm për ta, me një aluzion të shtuar dëshpërimi, dhe kjo do të kufizojë shumë shanset tuaja për të marrë në të vërtetë një mesazh.
Ndaj mos i dërgoni këto mesazhe!

1- “Hej, i huaj”.
Nëse nuk kemi folur për një kohë kaq të gjatë sa të ndjeni se duhet të më quani të huaj, atëherë ndoshta duhet të qëndrojmë të huaj.
Kjo vlen edhe për “Kohë e gjatë pa u parë” dhe “Ku ke qenë?”

2. “Çpb”
Nuk mund ta dërgosh këtë si hapës bisede!
Jeni aq dembel sa nuk mund të më pyesni se si jam dhe çfarë po bëj? Thjesht duhej ta shkurtoje?

3- “Si je? Çfarë je duke bërë? Po bën ndonjë gjë këtë fundjavë?”
Askush nuk dëshiron të luajë me 21 pyetje. Kush ka kohë për këtë?
Nëse keni kaq shumë pyetje, pyetini kur të takoheni më pas, jo me mesazhe.

4-“Mendova të të kujtoj”
E njëjta gjë vlen edhe për “Shpresoj se jeni mirë” dhe “Kalo një fundjavë të mbarë”. Këto lloj tekstesh nuk janë tërheqëse.
Nëse vërtet kujdeseni për atë që po ndodh në jetën time, filloni të bëni një pyetje të vërtetë në vend që të thoni diçka vetëm për të dhënë një përgjigje.

5-Përshëndetje…?”
Nëse nuk keni marrë një përgjigje në dy përpjekje, ndaloni së provuari.
Është me të vërtetë kaq e thjeshtë.
Mos dërgoni mesazhe dhe më pas telefononi dhe më pas dërgoni përsëri mesazhe brenda një ore, veçanërisht nëse nuk ju njoh aq mirë dhe nuk është një urgjencë.

Të ngjashme