Kryefjala Logo

Mënyrat për të treguar nëse jeni vërtet në përputhje me personin që doni

28 Tetor, 2022 | 1:00 pm

Marrëdhëniet janë diçka në të cilën zgjidhni të jeni, jo diçka që e bëni për argëtim, për të kaluar kohën ose për t’u dukur “bukur'”.
Ama niveli i përkushtimit që kërkohet ose do t’ju bëjë ose do t’ju thyejë si çift.
Zbuloni nëse vërtet përputheni me partnerin:

1Ju jeni në gjendje të arrini kompromise së bashku dhe të kërkoni interesat më të mira të njëri-tjetrit
Dashuria juaj për njëri-tjetrin duhet të jetë gjithmonë në thelb të mënyrës se si dëshironi që diçka të zgjidhet.
Qëllimi juaj është të shihni partnerin tuaj të fitojë në punën e tij, në ëndrrat e tij, në vetë jetën e tij/saj.

Nëse kjo do të thotë të hiqni dorë nga një zakon, të bëni një përpjekje të vetëdijshme për të bërë diçka, ose të arrini një marrëveshje të drejtë në lidhje me një situatë, ju do të bëni pikërisht këtë.
Dhe dije që tjetri juaj i rëndësishëm mendon të njëjtën gjë.

2-Ndiheni të sigurt me ta
Nuk i drejtohemi vetëm sigurisë fizike, por edhe sigurisë emocionale dhe mendore.
Ju u besoni atyre, e dini se ata janë dhe do të jenë gjithmonë të sinqertë me ju, nuk e vini në dyshim dashurinë e tyre dhe nuk dyshoni në nivelin e tyre të përkushtimit ndaj marrëdhënies, mund të jeni në momentin tuaj më të dobët dhe e dini se ata nuk do të largohen.
Ti e di se ata do të qëndrojnë edhe kur gjërat bëhen të vështira, se ata do të luftojnë jo vetëm për ju, por për ju të dy si çift dhe se ata do të jenë aty për t’ju ndihmuar të merrni çdo pjesë të thyer kur të jetë një dite e veshtire.

3-Ju sillni ekuilibër në jetën e njëri-tjetrit
Pavarësisht nëse e dinit se kishit nevojë për atë ekuilibër apo jo, duke e pasur atë në jetën tuaj ju ka bërë të kuptoni se çfarë bekimi janë dhe sa stabilizuese është prania e tyre.
Kjo mund të jetë nga dallimet e personalitetit, dobësitë dhe pikat e forta, mënyra se si ju mësojnë gjëra që nuk i keni ditur kurrë, mënyra se si komunikojnë, etj. Është aq komplekse dhe aq e thjeshtë.

Përputhshmëria nuk ka të bëjë me të pasurit një romancë dhe marrëdhënie të përsosura.
Asgjë nuk është e përsosur në këtë botë. Por dy njerëz të papërsosur mund të bëjnë një të përsosur.
Edhe dëshira edhe përpjekja për t’i zgjidhur gjërat në çift, mund t’ju garantoj këtë se ju të dy jeni krijim parajse.

Të ngjashme