Kryefjala Logo

Mënyrat për të rikthyer dikë në jetën tuaj

1 vit më parë

Ne të gjithë kemi një person specifik që na mungon dhe shpresojmë të rilidhemi me të.
Mund të jetë dashuria juaj e vërtetë ose një anëtar i familjes, por ju vazhdimisht pyesni veten se si do të ishte ta kishit atë person përsëri në jetën tuaj.
•Si e manifestoni dikë?

Të shfaqësh diçka ose dikë është ta sjellësh atë në realitet duke përdorur energjinë dhe besimin tënd të brendshëm. Gjithçka ka të bëjë me vizualizimin dhe besimin se ju keni fuqinë për të krijuar realitetin tuaj.
Nëse keni një dëshirë të zjarrtë për të shfaqur përsëri në jetën tuaj një mik të mirë, një të afërm ose një ish, ka disa mënyra për ta bërë këtë.
Thjesht sigurohuni që jeni realist se përse keni humbur kontaktin në radhë të parë.

1-Praktikoni pozitivitetin.
Tani ju jeni plotësisht të vetëdijshëm se si mendimet tuaja shfaqen si realiteti juaj. Është koha për të zëvendësuar ato besime kufizuese me pohime pozitive.

Ndryshe nga vetë-bisedimet negative, pohimi pozitiv si: “Sigurisht që ata më duan të kthehem” ose “Ata do të jenë të lumtur të më shohin” ka efektin e parashikuar të përkthimit në jetën reale.
Praktikoni pohimet dhe mendimet pozitive në baza ditore.
Por mos u ndalni këtu,bëjeni nxjerrjen e energjisë së mirë pjesë të jetës suaj.

2-Ulni pritshmëritë tuaja
Njerëzit mësojnë dhe rriten me kalimin e kohës.
Vetëm për shkak se ju i njihni ata shumë kohë më parë, nuk do të thotë se ata janë saktësisht i njëjti person nga kujtimet tuaja.

Shkëputja nga rezultati dhe besimi në proces është pjesa më e madhe e manifestimit.
Lërini pritshmëritë dhe dijeni se gjithçka po funksionon në favorin tuaj.

Burimi më i madh i zhgënjimit në jetë janë pritjet e parealizuara.
Shkoni me rrjedhën dhe shmangni mendimet e tepërta.
Mos harroni se të jesh mirë nëse ndodh dhe mirë nëse nuk ndodh është një vend i fuqishëm për të qenë.

3-Kontaktoni
Tani që e dini saktësisht se kë dëshironi në jetën tuaj dhe pse, është koha për të arritur.
Nëse është një mesazh me tekst, një telefonatë ose një koment në mediat sociale , tregojini ata që janë në mendjen tuaj.
Pasi të keni bërë kontakte dhe të konfirmoni se jeni gati që ata të rihyjnë në orbitën tuaj, ftojini ata të jenë pjesë e botës tuaj të re.

Të ngjashme