Kryefjala Logo

Mënyrat për të përballuar një partner xheloz pa u ndarë

1 vit më parë

Të kesh një burrë xheloz ndonjëherë është jashtëzakonisht e vështirë.
Dikush mund ta gjejë veten duke ndjekur metodën: ‘Ajo që ata nuk e dinë nuk mund t’i lëndojë ata’.
Por, kjo ngre pyetjen, a është kjo me të vërtetë mënyra e duhur apo edhe e shëndetshme për t’u marrë me partnerin tuaj xheloz?
Jo!
Ndaj për ju kemi gjetur këto mënyra:

•Mos gënjeni për të dalë nga situata: Gënjeshtra nuk është përgjigja, është më mirë që ju dhe marrëdhënia juaj të thoni të vërtetën.
Gënjeshtrat vazhdojnë të rriten njëra pas tjetrës dhe ajo kthehet në një çështje më të madhe se sa ka qenë ndonjëherë. Sigurisht që mund të përfundoni duke debatuar, por të paktën ky është hapi i parë për t’u kompensuar.
Thënia e së vërtetës do të ruajë besimin mes jush dhe partnerit tuaj dhe besimi i thyer është me të vërtetë i vështirë për t’u ndrequr.

•Flisni mos u ankoni:
Burrat duken jashtëzakonisht kokëfortë por të folurit e gjërave me të vërtetë ndihmon.
Mendoni pak, nëse jeni të zemëruar, a do të mund të duronit që partneri juaj të ankohet për një cilësi tek ju?
Ju me siguri thjesht nuk do të dëgjoni. Kur vendosni të mos flisni për gjërat, zgjidhni një kohë kur ata janë të relaksuar dhe flisni duke shprehur një shqetësim, jo ​​duke u ankuar për qëndrimin e tyre kokëfortë.

•Vepro:
Pse të mos e prezantosh mashkullin tënd me personin për të cilin është xheloz? Nëse i njeh ata, ndoshta do të shohë atë që shihni ju dhe nuk do ta ndjejë më xhelozinë.
Mbajtja e distancës nga i vetmi person për të cilin janë xhelozë nuk është në dobinë tuaj.
Në fakt do të rritet besimi dhe stabiliteti në marrëdhënien tuaj, gjë që shpresojmë se do të eliminojë xhelozinë që ai ndjen.

Të ngjashme