Kryefjala Logo

Mënyrat për të ditur nëse marrëdhënia juaj ka potencial (ose nëse është vetëm kalimtare)

5 muaj më parë

Kur bëhet fjalë për transferimin e marrëdhënies tuaj nga një partner seksual në material martese dhe një partner potencial për jetën, do t’ju duhet të zhyteni thellë dhe të shihni nëse ky burrë ka aftësinë të jetë burri juaj i ardhshëm. Edhe pse seksi është zakonisht vendi fillestar ku një burrë fillon të lidhet me një grua, të dy duhet të siguroheni që të jetë më i thellë se sipërfaqja.

Ju do të duhet të lidheni mendërisht, fizikisht, shpirtërisht dhe emocionalisht.

•Këtu janë 5 mënyra për të ditur nëse marrëdhënia juaj ka potencial, apo nëse bëhet fjalë vetëm për diçka momentale:

1. Ka dashuri për veten
A është ai përgjithësisht i lumtur për vendin e tij në jetë dhe për atë që po kontribuon në botë? Lumturia e tij nuk mund të bazohet në mënyrën se si e bëni atë të ndihet për veten dhe anasjelltas.

Është si ajo për të cilën Will Smith foli “Ju mund ta bëni një person të buzëqeshë, mund ta bëni një person të ndihet mirë, mund ta bëni një person të qeshë, por nëse ai person është apo jo i lumtur është thellësisht dhe plotësisht dhe krejtësisht jashtë kontrollit tuaj.”

2. Ai e kupton që nuk ka “unë” në ekip

Është e qartë se një ekip përfshin më shumë se një person dhe në një marrëdhënie, ju nuk jeni vetëm.
Pra, nëse ai tani ju përfshin në funksionet e familjes dhe ju tregon histori të rëndësishme për jetën e tij dhe miqtë e tij, ai ju përfshin në aspekte të rëndësishme të jetës së tij.

3. Ai është i sigurt në vetvete

A ka ai besimin për të ofruar mendimin e tij që në fund do t’ju bëjë më të mirë? Një person që nuk kujdeset vërtet për ju do të jetë plotësisht indiferent ndaj shpresave dhe ëndrrave tuaja.

Ju dëshironi të shihni se njeriu me të cilin do të martoheni është në cepin tuaj dhe ju shtyn drejt madhështisë.

4. Ai ju vlerëson për atë që je

Kur burri juaj i ardhshëm ju vlerëson, ai nuk do ta ketë të vështirë t’u tregojë të tjerëve se kush dhe çfarë do të thotë për të. Kur ndiheni të vlerësuar, ai njeh atributet që ju i sillni jetës së tij.

5. Ai ka një ndjenjë të “njëanshmërisë”

Kjo ndoshta do të jetë më e vështira për t’u kuptuar pasi burri juaj i ardhshëm do të përpiqet të mos e kthejë dorën sepse do të ndjejë se do të humbasë kontrollin. Më besoni se nëse të gjithë komponentët e tjerë janë në vend, ky i fundit do të jetë gjithashtu në vend ose do të vijë së shpejti.

Të ngjashme