Mënyrat për të dashuruar një grua që është tradhtuar

5 muaj më parë

Tradhëtia është një nga ato gjëra që shumica e njerëzve duhet të shpresojnë të mos e përjetojnë kurrë, veçanërisht nëse marrëdhënia në të cilën jeni tradhtuar ishte ajo që mendonit se do të zgjaste përgjithmonë.

Nëse jeni mashtruar, kjo do të ndikojë tek ju.Si të silleni me një femër të tradhëtuar?

• Mos harroni se besimi është një privilegj dhe jo një e drejtë
Do të duhet kohë për të fituar besimin e saj dhe kjo është e natyrshme. Nuk e keni dëgjuar ndonjëherë shprehjen “një herë i kafshuar, dy herë i turpëruar”? Kjo vlen këtu.

• Prisni që ajo të largohet ose të zemërohet shumë nëse e quani “paranojake”, “të çmendur” ose “psiko”

Me të vërtetë nuk duhet t’i quash asnjë grua këto gjëra. Ata janë degradues si gjithë ferri. Por të telefonosh një grua që është tradhtuar për këto gjëra është edhe më keq, sepse ka shumë të ngjarë se çfarë tha ish-i i saj kur u përball me të.

•Të folurit e saj për pabesinë mund të jetë një shenjë se ajo po shërohet

Duke supozuar se nuk është çdo fjalë tjetër që ajo thotë, shpjegimi i saj për atë që ndodhi mund të jetë një shenjë se ajo në fakt po ecën më mirë tani. Kjo është një gjë e mirë dhe nuk duhet ta bëni atë të ndihet keq nëse ju hapet.

•Përgjigjuni teksteve të saj

Dëshironi të mashtroni një vajzë që u mashtrua? Mos iu përgjigj mesazheve të saj. Jini të paqartë me përgjigjet tuaja. Mos i tregoni asaj vendndodhjen tuaj dhe pastaj errësoni për një ose dy ditë. Është një mënyrë e sigurt për ta bërë atë të ndahet nga ju.

•Vetëm ji aty,bëhu prezent

Seriozisht, kjo është gjithçka që ajo dëshiron vërtet. Ajo dëshiron që dikush të jetë aty për të – dhe ai person duhet të jeni ju.

Të ngjashme