Kryefjala Logo

Mënyrat për ta bërë një mashkull që të të dojë përgjithmonë

21 Dhjetor, 2023 | 9:12 am

(Siç është shkruar nga një burrë.)

•Jepni një kontribut në marrëdhënien tuaj.

Nuk ka asgjë të keqe të jesh shtëpiake; është një punë e vështirë për të rritur fëmijë dhe për të mbajtur shtëpinë në rregull. Po jep një kontribut. Ju gjithashtu mund të jepni një kontribut duke fituar para.

•Jini krenare që dukeni bukur për të.

Nuk ka nevojë të vdisni nga uria ose CrossFit derisa të shpoheni. Ju gjithashtu mund të hiqni dorë nga gërvishtja dhe thithja kirurgjikale. Sidoqoftë, ka merita të ndiheni krenarë për pamjen tuaj për t’u dukur bukur për të (dhe për veten tuaj). Duhet të prisni që edhe ai të bëjë të njëjtën gjë.

•Shkoni lehtë në bezdisje.

Le të jemi realistë. Unë nuk do të them, “Mos u mërzit”, sepse të gjithë mërziten pak, pavarësisht nga gjinia. Por nëse mund të përpiqeni ta kufizoni atë, kjo do të ndihmojë sepse njerëzit e urrejnë atë gjë.

•Mos e nënçmoni ose mos e ndëshkoni.

Ai do të ngatërrohet. E garantuar. Mundësisht më shumë se një herë. Dhe pyetja e madhe që duhet t’i bëni vetes kur ai ngatërrohet është kjo: A ia vlen ta lini atë? Nëse përgjigja është po, atëherë thjesht bëjeni. Nëse përgjigja është jo, atëherë pasi rrëmuja të jetë trajtuar dhe trajtuar siç duhet, duhet ta kapërceni shpejt, sepse zvarritja e saj dhe bërja e tij të ndihet i vogël nuk do ta ndihmojë marrëdhënien të shërohet.

•Ruani shpinën në çdo gjë që ai bën.

Nuk po them se duhet ta ndihmoni të mbulojë një vrasje, por do të ketë raste që ai do të ketë nevojë të dëshpëruar për një aleat, dhe ju jeni. Prisni që ai të bëjë të njëjtën gjë për ju, veçanërisht kur bëhet fjalë që ai të marrë anën tuaj kundër nënës së tij.

Të ngjashme