Kryefjala Logo

Mënyrat për ta bërë atë të përkushtohet plotësisht për ty dhe vetëm ty..

6 Shtator, 2022 | 11:24 am

Çfarë duhet për ta bërë një mashkull të angazhohet me të vërtetë dhe të dëshirojë vetëm ju?
Ajo që meshkujt dëshirojnë më shumë është një grua që i frymëzon ata të jenë versioni i tyre më i mirë.
Të jesh ajo grua është një mentalitet shumë i ndryshëm nga ai që bëjnë zakonisht shumica e grave këto ditë.

Keni vetëm dy mënyra si më poshtë për të arritur që një burrë të dëshirojë të përkushtohet plotësisht

1. Kuptoni: zgjedhja është gjithçka
Një nga mënyrat më të rëndësishme për ta bërë një djalë të përkushtohet është që të bëhet vërtet i mirë në kuptimin e realitetit të marrëdhënieve dhe dashurisë.
Suksesi i vërtetë i marrëdhënies nuk ka të bëjë me funksionimin e një marrëdhënieje me dikë kur në thelb ju dhe ai jeni të papajtueshëm.
Mund të jetë e vështirë të shihet nëse jeni të verbuar nga frika e humbjes dhe fantazitë e marrëdhënieve që dëshironi të realizoni…

Gjëja që duhet kuptuar është se njerëzit me marrëdhënie të shkëlqyera nuk kanë marrëdhënie të shkëlqyera, sepse ata i dinë sekretet e shkëlqyera të marrëdhënieve ose zbrazëtirat psikologjike të mendjes mashkullore.
Njerëzit në marrëdhëniet më të mira kanë të gjithë një gjë të përbashkët:
Ata nuk kanë marrëdhënie me njerëz që nuk janë një përputhje e mirë për ta!

2.Futuni thellë tij..
Çfarë ju bën të pazëvendësueshëm në sytë e mashkullit tuaj?
Aftësia juaj për të arritur thellë tij dhe për ta frymëzuar atë.
Ju duhet të ofroni diçka që është shumë më e rrallë dhe më e vlefshme se intimiteti nëse dëshironi që ai t’ju trajtojë si diçka të rëndësishme në jetën e tij.

Pyesni veten,çfarë po servirni në tavolinë përveç një lidhjeje fizike që ai e vlerëson thellë?

Intimiteti është lehtësisht i disponueshëm. Të kesh atë nuk mjafton për të krijuar një marrëdhënie dhe ta mbash nuk mjafton për t’i bërë një lloj “magjie dashurie” një djali.
Burrat kanë një frikë të thellë të pavetëdijshme se jeta e tyre , kontributi i tyre në botë dhe ekzistenca e tyre është e pakuptimtë dhe e parëndësishme.

Në mënyrë që një njeri të ndihet me të vërtetë i gjallë dhe me të vërtetë i përmbushur, ai duhet të ndjekë aspiratën e tij më të thellë dhe misionin e tij në jetë. Dhurata juaj përfundimtare si grua është ta frymëzoni atë për ta bërë këtë,ta shtyni të jetë burri që ai ka ëndërruar!

Të ngjashme