Mënyrat e fuqishme të energjisë shëruese që ju ndihmon të manifestoni një jetë dhe një marrëdhënie më të mirë

3 muaj më parë

Çfarë është shërimi i energjisë?
Shërimi i energjisë është një formë e mjekësisë alternative që synon të balancojë rrjedhën e energjisë së një personi.
Duke përfshirë një mori praktikash vërtet të lashta me origjinë të ndryshme si dhe një numër modalitetesh dhe përshtatjesh më moderne, i gjithë shërimi i energjisë ka disa elementë të përbashkët.

Të gjitha bazohen në premisën se gjithçka është krijuar dhe ndikuar nga energjia.
Kur u referohemi gjallesave, kjo energji quhet forcë jetësore, e cila shprehet në një grup të pafund frekuencash që kontribuojnë në diversitetin e gjithë jetës.

•Pse funksionon shërimi i energjisë
Për shkak se çdo gjë përbëhet nga energjia, e cila tenton të balancojë frekuencat joharmonike, forca e jetës ju hap drejt mundësive dhe është një pikë e mirë hyrjeje dhe plotësuese e procesit të përgjithshëm të shërimit dhe ecjes përpara të jetës.

Kur ndërveproni me të tjerët, ju merrni një pjesë të energjisë së tyre dhe ata marrin një pjesë të tuajën.
Kjo ndodh kryesisht në mënyrë të pandërgjegjshme.

Sidoqoftë, ka më shumë se gjasa të keni përjetuar me vetëdije ndjenjën e energjisë nga dikush tjetër në një moment në të kaluarën. Ose ndoshta thjesht nuk mund t’i hiqnit nga mendja.

Çfarë mund të manifestoni me shërimin e energjisë
Shërimi Personal
Shërimi për ju mund të adresojë çështje dhe dëshira në jetën tuaj personale, profesionale ose shpirtërore.
Kjo përfshin qasjen në reflektime më të thella personale, fitimin e qartësisë rreth objektivave, përcaktimin dhe shpalosjen e një strategjie dhe lundrimin e udhëtimit deri në manifestimin e suksesshëm.

Shërimi i Marrëdhënieve

Shërimi me energji është vetë-shërues dhe nuk mund të bëjë asnjë dëm. Nëse keni probleme në një marrëdhënie dhe dëshironi që personi tjetër të ndryshojë, nuk mund ta arrini këtë pa pëlqimin e tij. Kjo sepse të gjithë kanë zgjedhje.
Nëse synimet tuaja ndaj partnerit tuaj refuzohen me vetëdije ose nënndërgjegjeshëm, ose ato nuk janë në interesin më të mirë dhe më të lartë të partnerit tuaj, ato nuk do të shfaqen ashtu siç keni shpresuar.

Të ngjashme