Kryefjala Logo

Mënyrat delikate që përdor universi për t’ju thënë se jeni në telashe

1 vit më parë

A e dini se fuqia hyjnore ju drejton gjithmonë?
Nuk ka rëndësi se cilat janë bindjet tuaja fetare,ajo nuk ndërpritet nga prania ose mungesa e bindjeve tuaja shpirtërore. Forca e përjetshme vazhdon të komunikojë me ju për të lundruar në udhëtimin tuaj drejt së mirës më të madhe.

Këtu kemi mbledhur shenjat paralajmëruese nga universi që do të thotë se mund të jeni në telashe:

•Ju jeni gjithmonë në garë kundër orës
A jeni vonë për gjithçka kohët e fundit? Sado që të përpiqeni të jeni në kohë, përfundoni që vonoheni në punë, humbisni afatet dhe nuk jeni në gjendje t’i çoni fëmijët në shkollë në kohë.
Kjo fazë e pasigurt në jetën tuaj është një shenjë nga Universi që ju paralajmëron të ngadalësoni dhe të ndaloni.

•Keni një ndjenjë shqetësimi
Dëgjimi i ndjenjës së tyre të brendshme ka qenë duke i shpëtuar njerëzit në mbarë botën për t’iu shmangur një episodi kur nuk ishin të sigurt për pasojat.
Nëse ndonjëherë ndjeni një ndjesi të pakëndshme në stomak përpara se të merrni një vendim ose marrëveshje thelbësore, ndaloni të rishqyrtoni dhe analizoni përsëri përpara se të finalizoni gjërat.

•E gjithë hapësira juaj është një rrëmujë
Ju jeni të shqetësuar për çrregullimin e hapësirës tuaj fizike sepse është një rrëmujë.
Edhe pas orëve të tëra pastrimi, gjithçka bie në të njëjtin rend kaotik.
Vendi i çrregullt i punës ose vendbanimi po pasqyron gjendjen e situatës suaj të brendshme.
Diçka e dhimbshme nga e kaluara mbetet në nënndërgjegjen tuaj.
Është një shenjë që thotë se vetja juaj e brendshme dëshiron të heqë qafe mbetjet e këtyre përvojave.

•Ju keni vështirësi për të kujtuar edhe gjërat më të rëndësishme
Mendimi se si një person i përgjegjshëm si ju ka filluar t’i vështrojë gjërat në mënyrë të paqartë ju shqetëson.
Nga lënia e derës hapur deri te harresa për të paguar faturat dhe ista vazhdon.
Ti shkon në dyqan dhe harron se çfarë duhet të blije.
Kjo tregon se ndiheni të humbur dhe të hutuar.
Por, ju vazhdoni ta injoroni atë.
Uluni në heshtje dhe zbuloni arsyen sepse zgjidhja do të vijë së shpejti.

•Përpjekja për të fjetur duket si një punë e përditshme
Orari i gjumit supozohet të jetë relaksues. Por gjumi është kilometra larg jush.
Drita të zbehta, muzikë qetësuese dhe batanije komode dhe prap sytë tuaj janë hapur.
Mendimet tuaja po ju mbajnë zgjuar natën dhe ky është Universi që ju paralajmëron për disa rrethana të pafavorshme.

•Vini re shumë konflikte me familjen, miqtë dhe kolegët
Kohët e fundit jeta juaj ka qenë e mbushur me mosmarrëveshje dhe debate.
Marrëdhëniet tuaja personale dhe profesionale janë në vështirësi.
Jo vetëm të tjerët, por ndonjëherë nuk arrin të biesh dakord me veten.
Konflikte të tilla janë një tregues që ju duhet të ndryshoni mënyrat tuaja dhe të pajtoheni me të dashurit tuaj, përfshirë veten.

Të ngjashme