Kryefjala Logo

Mënyra të vogla se si burrat dëshirojnë të duhen nga partneret e tyre

1 vit më parë

Pra, ju e keni gjetur të dashurin tuaj dhe po pyesni veten për të gjitha mënyrat e vogla se si burrat dëshirojnë të jenë të dashur për ta mbajtur atë tuaj të lumtur?
Na lexoni si më poshtë:

1-Vlerësoni gjërat që ai jep

Burrat bëjnë maksimumin e tyre kur japin. Është në natyrën e tyre.
Kur japin do të thotë se kujdesen për ata që duan dhe kjo është një nevojë primare për ta.

Ndonjëherë mund të jetë e vështirë për burrat modernë të japin, sepse është e vështirë për gratë moderne të marrin.
Dhe ndonjëherë kur një burrë i jep një gruaje, ajo ngrin.
Ose e injoron dhënien ose ankohet se nuk mjafton ose vepron në një mënyrë që nënkupton se nuk e meriton.

Nuk ka rëndësi dhurata, por përpjekja. Falenderoni njeriun tuaj për përpjekjen dhe ai do të ndihet i dashuruar.

2-Lëreni të të bëjë për të qeshur

Pjesa më e madhe e mënyrës sesi burrat lidhen me botën ka të bëjë me atë që është e jashtme kundrejt asaj të brendshme,pra si duken, si perceptohen, sa i suksesshëm mendon bota kundrejt asaj se si mendojnë dhe ndjejnë.

Nëse ai ende mund t’ju bëjë të qeshni, pavarësisht sfidave që mund të keni në çift, ai do të ndjejë dashuri dhe gëzim për ju dhe për veten e tij.

Lëreni burrin tuaj të dijë se ai ju bën të qeshni. Dhe qeshni shpesh.
Ju po i jepni atij vërtetimin përfundimtar se ai po vlerësohet nga ju, gruaja që do.

3-Lëreni t’ju ndihmojë
Gratë janë nga natyra kujdestare.
Burrave u pëlqen që t’i marrin çorapet dhe t’i lajnë rrobat për ta.
Atyre u pëlqen të mos blejnë dhurata për Krishtlindje për familjen ose të fshijnë lavamanin.
Por edhe ata duan të ndihen se janë një anëtar kontribues i një çifti.
A keni arritur në pikën që të ndiheni sikur bëni gjithçka në lidhje dhe jeni të rraskapitur prej saj?
A i jepni mashkullit tuaj hapësirën për të marrë përsipër disa nga ato gjëra apo vazhdoni të mbani përgjegjësinë pavarësisht se si ndihet?

Nëse e bëni, Mjaft!
Lëreni burrin tuaj të bëjë disa gjëra.
Lëreni të lajë vetë rrobat e tij ose t’i presë flokët ashtu siç dëshiron.
Lëreni të planifikojë darkë ose të blejë dhurata ose t’i çojë fëmijët në shkollë.
Dhe kur ta ketë bërë këto gjëra,falënderojeni edhe nëse nuk e bën ashtu siç ju pëlqen.

Të ngjashme