Kryefjala Logo

Mënyra të vogla për të marrë (dhe për të mbajtur) djalin që duan të gjitha gratë e tjera

17 Dhjetor, 2023 | 12:40 pm

Nëse nuk mund të mos e konsideroni atë si një dashnor të mundshëm, atëherë gjëja e parë që do të dëshironi të bëni është ta bëni atë të interesohet për ju.

Si?Jua mësojmë ne:

•Bëje atë të shikojë

Nuk mund të mohohet që meshkujt kanë tendencë të hedhin një vështrim (ndoshta paksa shumë) në drejtim të grave që parakalojnë me të sipërme tepër të dukshme ose të poshtme të ngushta deri në lëkurë, por më besoni kur them se nuk duhet të shkoni deri në këto gjëra për të rënë në sy.

Për shembull, provoni këmisha pa mëngë ose me jakë. Një bluzë e bukur, disa aksesorë të guximshëm, flokë të shkëlqyeshëm dhe një prekje grimi me fundin tuaj të veshur do të ulërijnë seksi dhe të sigurt.

•Tregoni zgjuarsinë tuaj

Ndërkohë që jo të gjithë djemtë tërhiqen nga i njëjti lloj gruaje, dy karakteristika të dallueshme do ta kthejnë çdo mashkull në baltë: ata që janë seksi dhe të zgjuar. Përsëri, kjo nuk do të thotë që ju duhet të vishni një fund të vogël ose të recitoni tabelën e elementeve, por më tepër ka të bëjë me vendosmërinë dhe kujdesin për pamjen tuaj.

Ju mund të mendoni se vetëm për shkak se djemtë kanë tendencë të flasin për “vajza të nxehta” më shumë se “vajza të zgjuara”, kjo është lloji i gruas që duan në jetën e tyre. Por, e vërteta është se meshkujve u pëlqejnë femrat që mund të bëjnë një bisedë. Pra, tregojini atij trurin tuaj të madh seksi, kjo është ajo që do ta shtyjë atë.

•Trego, mos trego

Nëse do ta fitoni, atëherë do t’ju duhet t’i tregoni se jeni të interesuar për të, dhe mënyra më e mirë për ta bërë këtë është t’i tregoni atij, jo t’i tregoni.

Për ta bërë këtë, thjesht bëni atij pyetje dhe dëgjoni kur ai flet. Duke i vënë në qendër të vëmendjes, ai jo vetëm që do të vlerësojë kohën që po i jepni, por gjithashtu do ta bëjë atë të ndihet i rëndësishëm dhe mirë me veten.

Këto janë llojet e ndjenjave që meshkujt duan të përjetojnë në një marrëdhënie. Vetëm sigurohuni që kur ai flet, mos e ndërprisni ose mos e riktheni historinë. Ndërsa është mirë të komentoni për atë që ai thotë (dhe ju duhet), kini kujdes që të mos monopolizoni bisedën.

Të ngjashme