Kryefjala Logo

Mënyra të thjeshta për të tërhequr dashuri të re dhe për të kaluar pushimet më të mira ndonjëherë

24 Dhjetor, 2023 | 2:06 pm

Pushimet janë një kohë e përkryer për takime. Zemrat tona janë të pambrojtura dhe ato tufa nostalgjie na tërheqin secilin prej nesh, duke na kujtuar nevojën tonë të lindur për t’u lidhur me njerëzit tanë.

•Planifikoni një festë plus-one.

Mos e planifikoni për dhjetor. Në vend të kësaj, planifikoni për mesin e janarit. Ndajeni zhurmën e mesit të dimrit kur më shumë njerëz do të jenë të disponueshëm për të marrë pjesë. Mund të jetë një ngjarje e zbukuruar, por disa nga festat më të mira janë mbledhje miqësore të improvizuara.

Mashtrimi? Bileta e çdo personi për pranim është të sjellë një mik argëtues … dikë që nuk e njeh. Si organizator, sigurohuni që të merrni emrin, adresën e emailit dhe numrin e telefonit të secilit person. Kjo është kaq e vlefshme për ndërtimin e marrëdhënieve për kë? Po, për ty! Ju thjesht shpërbleni për organizimin e ngjarjes.

•Bëhuni harmonizuesi në secilën nga mbledhjet e festave ku merrni pjesë.

Gjithmonë ka një xhaxha të dehur, një adoleshent inatçor ose një bashkëpunëtor të dehur. Mund të mbështeteni në të, ndaj planifikoni për të. Merrni disa momente përpara se të ecni në derë në tokë dhe përqendrohuni, mbani mend se kush jeni dhe thirrni veten tuaj më të mirë.

•Mos pini.

Mund ta bëni këtë? Nëse jeni ai që shkon gjithmonë drejt në lokal, përpiquni të jeni personi që nuk e bën. Imagjinoni atë. Shkoni për lëng boronicë dhe një spërkatje me sodë  dhe shikoni se si është të përqendroni vëmendjen tuaj nga jashtë te njerëzit e tjerë, duke u siguruar që ata po kalojnë një kohë të mirë. Vetëm kjo mund të ndryshojë gjithçka për ju.

•Kërkoni mundësi dhe shikoni për surpriza.

Bëjeni misionin tuaj çdo ditë të sezonit të festave për t’i ndriçuar jetët e atyre që kaloni rrugën tuaj. Kjo përfshin njerëzit pas rrotave të makinave në rrugën tuaj për në punë gjatë udhëtimit në mëngjes. Është një qenie e vërtetë, e gjallë në atë makinë, zemra e të cilit dhemb për diçka.

Të ngjashme