Kryefjala Logo

Mënyra të thjeshta për të ftuar më shumë mrekulli në jetën tua

20 Nëntor, 2023 | 12:07 pm

Një intuitiv shpirtëror ndan një përmirësim serioz për jetën tuaj.

Çfarë është një mrekulli?

Një dukuri e pashpjegueshme që rezulton në paqe, lehtësi, shërim dhe pasoja të tjera të dëshiruara.

Unë besoj se mrekullitë janë përvoja shumë vibruese dhe hyjnore.

Unë argëtohem duke menduar për mrekullitë që koordinohen nga Zoti, engjëjt ose udhërrëfyesit. Ato krijohen aty ku nuk ka frikë, por vetëm dashuri.

•Besoni se mrekullitë janë të mundshme

Pjesa më e rëndësishme e krijimit të një jete me mrekulli është thjesht të besosh se mrekullitë janë të mundshme. Të kesh besim në mundësinë e marrjes së një shërimi ose ndonjë mrekullie tjetër krijon një hapje për të ndodhur mrekullia.

•Merrni masa për të mirëpritur mrekullitë.

Kjo mund të jetë thjesht të kesh një praktikë lutjeje dhe meditimi. Mund të jetë ndezja e një qiri dhe falënderimi për pjesët e bukura të jetës suaj. Këto janë veprime të larta vibruese dhe në linjë me energjinë e mrekullive.

•Argëtohuni duke krijuar një jetë që mirëpret mrekullinë.

Sa më shumë t’i kushtoni vëmendje mendimeve të dashurisë dhe mirënjohjes, aq më shumë do të përjetoni mrekulli të zakonshme të përditshme.

•Merrni parasysh përvojat dhe mrekullitë me dridhje të lartë në jetën tuaj.

Filloni të shkruani një ditar për këto dukuri. Është një mënyrë e shkëlqyer për të vënë re se sa shumë përvoja të bukura janë thurur në jetën tuaj të përditshme. Për të mos përmendur fletoren tuaj të vogël të mrekullive, një ditë mund të jetë një best seller.

Të ngjashme