Kryefjala Logo

Mënyra të thjeshta për ta bërë një djalë të bëhet i dashuri juaj (pa bërë lëvizjen e parë)

17 Qershor, 2024 | 11:19 am

Mënyrat më të lehta për të marrë një angazhim nga një mashkull.
1. Mos e nisni “bisedën”

Kushdo që e sjell i pari bisedën është ai që djersit marrëdhënien. Nuk po e djersitni. Ju e dini se çfarë dëshironi dhe nuk e keni mbyllur atë me të derisa ai të tregojë se është i denjë për atë që dëshironi. Ke mbaruar të jesh ajo vajzë. Le të jetë ai që do të sjellë “bisedën”. Kjo do të thotë se ai është i shqetësuar për këtë dhe ju nuk dilni duke kërkuar kur deklaroni nevojat tuaja. Ju i dini nevojat tuaja: përkushtimin, telefonatat në vend të mesazheve, ekskluzivitetin dhe kohën e kaluar me ju.

2.Mos lejoni që ai t’ju keqtrajtojë dhe të qëndrojë pranë

Mos e toleroni vonesën e tij, mungesën e telefonatave ose ndonjë sjellje tjetër që konsiderohet e padëshirueshme në librin tuaj. Kjo nuk do të thotë që ju ankoheni për të. Thjesht mos i jepni atij kohën e ditës nëse ai nuk ju respekton ju ose kohën tuaj. Sjellja dhe veprimet e tij flasin shumë. Nëse kjo është ajo që po ndodh, ju do të dëshironi të flisni, por të përmbaheni. Nuk ka asgjë për të folur apo përcaktuar. Ju dëgjoni atë që ai thotë me zë të lartë dhe qartë, prandaj duhet të jeni gati të dilni me djem të tjerë deri në këtë pikë.

3. Takoni njerëz të tjerë nëse ai nuk e ka përmendur ekskluzivitetin

Po, e keni dëgjuar. Ju mund të bëni gabim duke ndërprerë opsionet tuaja shumë shpejt. Kur ai duhet të punojë për të fituar kohën dhe dashurinë tuaj – jo vetëm ai, por kushdo – ju do të apeloni më shumë sepse djemtë janë konkurrues. Mos e lini ta dijë këtë, por një flirtim i vogël me disa opsione të tjera takimesh do të bëjë mrekulli për vetëvlerësimin tuaj. Ai do të ndiejë se jeni thjesht pak i përmbajtur – dhe ju duhet të jeni derisa dikush të shqetësojë të plotësojë nevojat tuaja dhe t’ju mbyllë me një angazhim! Edhe një herë, mbajeni atë të djersitje. Kjo nuk është një lojë.

4.Jini gjithmonë të sinqertë

Jini të sinqertë pa marrë parasysh sa vulnerabël ndiheni. Nuk do të thotë t’ia hedhësh në fytyrë faktin që po takon me djem të tjerë, por do të thotë që nuk duhet të jesh i ashpër për këtë. Vendose zemrën tënde atje. Mos harroni, ju keni mundësi të tjera. Thuaj atë që dëshiron kur ai të pyet se çfarë po kërkon, por bëje të ditur se nuk e di nëse është ende ai person. Ju ende po vëzhgoni për të parë nëse është e duhura për të dy. Kur ai e sjell atë, nëse e dini se kjo është gjëja e duhur për të bërë pasi të keni vëzhguar dhe shprehur qartë nevojat tuaja, shkoni për të. Kjo eshte e rendesishme. Do ta dini me siguri. Nuk do të ketë dyshime. Nëntëdhjetë përqind e komunikimit është joverbal, kështu që kjo thjesht do të thotë se veprimet e tij janë në përputhje me fjalët e tij dhe ky është një vend i mirë për të qenë.

Të ngjashme