Kryefjala Logo

Mënyra të provuara dhe të vërteta për të rifituar besimin e dikujt pasi e keni thyer atë

5 muaj më parë

Njerëzit mund të bëjnë gabime të mëdha për të cilat pendohen dhe zotohen se nuk do t’i përsërisin kurrë.

Është e mundur të ecësh përpara pas mashtrimit, por kërkon shumë punë. Mjafton të thuhet se përpjekja për të rifituar besimin e dikujt pasi e keni tradhtuar është e vështirë dhe mund të marrë shumë kohë, por mund të bëhet.

•Kërkoni falje

Kini parasysh se për të kërkuar falje siç duhet dhe madje për të pasur një shpresë në ferr, ata do të mendojnë për t’ju kthyer mbrapsht, duhet të jeni të sinqertë. Thuaju atyre se nuk mund të të vjen keq më shumë, do të bësh çfarë të duhet dhe se nuk mund të jetosh pa to.

•Bëni një përpjekje

Nëse ka pasur ndonjëherë një kohë për një gjest madhështor, është tani. Prisni që ata të mos e pranojnë gjestin tuaj sepse nuk ka rëndësi për ta. Çështja është se po bëni përpjekje dhe po përpiqeni.

Ata mund ta urrejnë gjestin dhe t’ju thërrasin me emra, por nuk është kjo gjëja. Mos u shqetësoni se si u prit. Ju nuk mund ta nxitoni këtë proces, ndaj mos prisni një ndryshim të menjëhershëm.

•Jini këmbëngulës

Keni nevojë për atë lloj këmbënguljeje që do të lodhë edhe më të palëkundurit. Përgatituni që ata të shkojnë përpara dhe prapa nëse duan të flasin me ju. Shikoni çdo kontakt prej tyre si përparim, edhe nëse është negativ.

•Pasi pluhuri të jetë pastruar, dilni me ta.

Lëreni të kalojë pak kohë që të kalojë faza fillestare e zemërimit. Pasi të ndodhë, ktheni gjithçka në lidhje me marrëdhënien tuaj në atë se si ishte në ditët e para.

Sugjeroni takime, flirtoni me ta dhe veproni si në fillim të marrëdhënies suaj. Dilni nga rruga juaj për të qenë ende një person që ia vlen të lakmohet. Dërgo mesazh romancën. Josh. Tregojuni atyre pse ata ranë për ju në radhë të parë.

Të ngjashme