Kryefjala Logo

Mënyra të habitshme se si po nënçmoni partnerin tuaj

15 Korrik, 2022 | 1:46 pm

Ne gjithmonë duam që partnerët tanë të jenë më të mirët në një lidhje, por ja ku mund të gaboni: kur përpiqeni t’i jepni partnerit tuaj këshilla të dobishme, mund të dalë ndryshe nga sa keni menduar.

Edhe pse mendoni se po ndihmoni partnerin tuaj, qëllimet tuaja të pafajshme ju pushtojnë dhe kthehen në nënçmim të partnerit tuaj.
Nëse po pyesni veten, çfarë është kjo?
Ne do të flasim për të gjitha këtu dhe ne do t’ju ndihmojmë të mos bini në të njëjtën kurth në të ardhmen.

1. Të vësh në dyshim çdo vendim që ata marrin Të gjithë e dimë se komunikimi është shumë i rëndësishëm në një marrëdhënie, dhe supozohet se duhet të flisni për gjithçka me njëri-tjetrin, por kurthi vjen kur filloni të vini në dyshim gjithçka që ata bëjnë.
Ju duhet të besoni se partneri juaj është një i rritur i aftë për t’i trajtuar gjërat vetë.

2.Loja Krahasuese
Ky është një kurth nga e cila është e vështirë të shpëtosh pasi të kesh rënë në të.
Krahasimi është hajduti i gëzimit. Krahasimi i partnerit tuaj me një marrëdhënie të mëparshme ose partnerin e një miku i nënçmon ata.

3.Ju po korrigjoni vazhdimisht partnerin tuaj
Një kujtesë e vogël: Ju nuk jeni nëna e tyre!
Ju jeni partnerja.
Pra, sa herë që ndjeni nevojën për t’i korrigjuar ato për diçka, mbajeni atë mendim dhe mendoni për të.
Shiheni atë në një këndvështrim tjetër: si do të reagonit nëse do të ishit në këpucët e tyre?

Të ngjashme