Kryefjala Logo

Mënyra të bukura për të rritur intimitetin(me ushqim)

1 vit më parë

Ushqimi luan një rol të madh në marrëdhëniet intime.
Kur ushqimi përgatitet me dashuri, ai bëhet zgjatja e fundit e një përqafimi ose e një puthje.
Gjëja më e mirë në lidhje me shtimin e ushqimit në kohën tuaj të përqafimit është se ai shton një tjetër devijim në shqisat tuaja pasi ju ndihmon të shijoni momentin me partnerin tuaj.

1-Bëjeni ushqimin të lëvizshëm
Ashtu si ju mund të përqafoheni pothuajse kudo, ju mund të merrni ushqim me vete kudo.
Një batanije komode pikniku, një shishe verë dhe pak djathë dhe të gjithë mund ta bëjnë këtë.

2-Ushqeni atë..
Të ushqyerit e njëri-tjetrit është në fakt më tërheqës sepse po shikoni gojën e partnerit tuaj dhe po përjetoni kënaqësinë e tij.
Do ta ndjeni menjëherë lidhjen që krijohet.

3-Bëni një provë të vogël shije
Shijimi i pjesëve të vogla të ushqimit të mirë që nuk e keni provuar më parë është diçka e re, emocionuese dhe ju bën të ndiheni më të lidhur.
Madje shëron trupin dhe mendjen tuaj.

4-Përgatitni ushqimin tuaj me dashuri
Rritni intimitetin duke zgjedhur dhe përgatitur ushqimet që hani me dashuri.
Nuk thonë kot se kur i hedh pak dashuri,pjata del më e shijshme!

Të ngjashme