Kryefjala Logo

Mënyra sekrete se si të gjithë burrat duan të preken

1 Nëntor, 2022 | 1:10 pm

Shumica e grave thjesht supozojnë se për shkak se janë të bukura dhe të zgjuara, kanë një trup të shkëlqyer, dinë të vishen dhe kanë një punë të shkëlqyer, kanë paketën e plotë që kërkojnë burrat.
Por disa nga këto gra “perfekte” nuk e kanë idenë se si ta prekin siç duhet një mashkull.
Ajo që meshkujt dëshirojnë vërtet është po aq e thjeshtë sa të prekesh në mënyrën e duhur.
Shumica e meshkujve mund të jenë mjaft frikacakë dhe kanë frikë të lëndojnë ndjenjat tuaja duke ju thënë se ju mungon në disa fusha të marrëdhënies.
Ata preferojnë të shmangin një debat dhe të heshtin, por në shumicën e rasteve, heshtja çon në ndarje përfundimtare.

Prekja nuk ka të bëjë vetëm me intimitetin dhe nuk duhet të jetë diçka që e bëni një herë në ditë.
Duhet të bëhet nga të dyja palët gjatë gjithë ditës.

Të dish se si të prekësh siç duhet një burrë është një pasqyrim i përvojave të kaluara ose mungesës së tyre.
Nëse do të shkonit dhe do të paguanit për një masazh dhe ata do të masazhonin vetëm gjysmën e trupit tuaj, ndoshta nuk do të ktheheshit kurrë në atë sallon masazhi dhe do të largoheshit duke u ndjerë shumë e çekuilibruar.
Një grua që pa vetëdije masazhon vetëm gjysmën e trupit do ta lërë atë të ndjehet në të njëjtën mënyrë: të irrituar.
Ai do të bërtasë brenda, “Po në anën tjetër të trupit tim, dhe pse ajo nuk di si ta bëjë këtë?”

Kështu që ju mund të keni një karrierë të shkëlqyer, mos harroni që gjithmonë qëllimi i çdo marrëdhënieje është të ketë ekuilibër.

Probabiliteti që një burrë t’ju largojë ose t’ju tradhtojë me një grua tjetër do të rritet shumë nëse nuk arrini të kuptoni se si të përsosni aftësitë themelore të prekjes.
Të dish të prekësh një burrë është e barabartë me të dish të flasësh me gjuhë trupi.
Ato të dyja kanë peshë të barabartë dhe janë mjete thelbësore që ju nevojiten për kompletin tuaj të marrëdhënies.

Të ngjashme