Mënyra se si trupi juaj ju thotë se ai nuk është i duhuri për ju

5 muaj më parë

Të gjithë kemi dëgjuar njerëz të martuar lumturisht të thonë: “Do ta kuptosh menjëherë kur të kesh gjetur të duhurin për të qenë me të”.
Po kur nuk është?

•Ndonjëherë, pothuajse duket sikur ai po fsheh një sekret që nuk do t’ju pëlqejë

Kjo është mënyra më e mirë për të shpjeguar se si ndihet ajo atmosferë. E thënë thjesht, një person që është i sinqertë me ju nuk do të lëshojë ndjenjën se ka një lloj sekreti të fshehtë që do t’ju lëndojë më vonë.

•Mënyra se si ai nuhat nuk ju kënaq

Jo, nuk po flas për kalimin e tij nga Armani në Versace . E kam fjalën për aromën e tij natyrale.
Kjo tingëllon vërtet e çuditshme, por besoni apo jo, shkenca e mbështet atë. Ne priremi të jemi më të lumtur me bashkëshortët që kanë feromone që lëvizin me tonat. Këto partneritete kanë tendencë të prodhojnë fëmijë më të fortë dhe gjithashtu priren të jenë më afatgjatë. Nëse ndiheni sikur era e tij “ndryshoi”, kjo është mënyra e trupit tuaj për të thënë se jeni mbi të.

•Nuk mund ta shpjegosh, por edhe nëse je e kënaqur me ta, nuk ndihesh sikur gjithçka është në rregull

Ka shumë njerëz që kanë marrëdhënie perfekte në letër, por ikin pa u menduar. Pse? Sepse, megjithëse supozohej se ishte perfekte, ata mendonin se diçka nuk ishte në rregull.

•Për një arsye që nuk e kuptoni, nuk mund t’i hiqni sytë prej tij – por jo në një mënyrë të mirë

Ky zakon mund ose nuk mund të vijë me një ndjenjë frike. Kjo është shpesh një shenjë që në mënyrë të pandërgjegjshme po kapni një grabitqar, njësoj si mënyra se si dreri tenton t’i shikojë gjuetarët në pyll.

•Për jetën tënde, nuk mund të tërhiqesh seksualisht prej tij

Tërheqja seksuale është një gjë që mund t’ju tregojë nëse do të jeni të pajtueshëm në të paktën një mënyrë.
Mungesa e përputhshmërisë seksuale do të thotë se nuk do të funksionojë për një kohë të gjatë, dhe ndërsa shenjat e tjera që ai nuk është ai në këtë listë mund të jenë më urgjente, mungesa e tërheqjes do të thotë patjetër që një marrëdhënie romantike e qëndrueshme me të nuk është në horizont.

Të ngjashme