Mënyra numër një për të siguruar më shumë takime në internet

3 muaj më parë

OKCupid postoi një blog mjaft të plotë në faqen e tyre duke analizuar fjalë për fjalë, kush merr më shumë mesazhe në faqen e tyre të takimeve dhe pse.

Jemi të sigurt që krijuesit idealistë shpresonin të gjenin se njerëzit që dalin vullnetarë në strehën lokale të kafshëve (pavarësisht pamjes së tyre mediokre) janë më të njohurit. Mjerisht, ishin sexy-t tradicionalisht ato që marrin më shumë mesazhe.
Autori i postimit na ofroi shembuj të golashënuesve të lartë (gratë me flokë të gjata, me sy të dredhur dhe burra stoikë me nofulla të mprehta) dhe disa shembuj të mediokërve (njerëzve që sinqerisht dukeshin mezi një ose dy pikë poshtë “. me pamjen me te bukur”). Epo, kjo është qetësuese, se ne mezi kemi një shans në botën reale dhe në botën online.

Zonjat me pamje kotele me inbox-et e plota mënjanë, një nga zbulimet më interesante ishte se femrat që dalin në internet priren të jenë më konservatore dhe meshkujt më liberalë në standardet e tyre të bukurisë. Gratë dihet se janë seksi më i zgjedhur, dhe mirë, burrat do të dilnin me një kosh plehrash nëse do të ishte mjaftueshëm bukur dhe do të kishte flokë mjaftueshëm të gjatë.
Një nga tabelat dokumentoi se si një kampion burrash dhe grash e vlerësuan njëri-tjetrin në një shkallë nga një në pesë. Njëri është i shëmtuar dhe pesë i mrekullueshëm.

Harku dukej mjaft tradicional për meshkujt.
Gratë, nga ana tjetër, gjetën 80 përqind (të meshkujve në OKCupid si nën mesataren në pamje.
Edhe më kureshtare, femrat u dërgojnë mesazh djemve mediokër deri nën mesataren më shumë se kukullat Ken. Djemtë (por sigurisht) largohen duke krijuar e-maile të mprehta për zonjat në fundin e 5-të të shkallës. Pavarësisht se ku bien estetikisht vetë meshkujt, kini parasysh.
Duket se meshkujt nuk do të ndalojnë kurrë të jenë të njëjtët.
Në fund të fundit? Zonjat seksi dhe të dhimbshme ka të ngjarë të zgjohen nga një rrëmujë e mesazheve “Hej si jeni”. Sajti raporton se femrat e nxehta marrin 28 herë mesazhet e vajzave më të shëmtuara, ndërsa një mashkull macho merr 11 herë mesazhet e një mashkulli mesatar, kush do ta kishte menduar? Mendoj se në fund të fundit ka një mënyrë për të luajtur lojën e takimeve.

Të ngjashme