Kryefjala Logo

Mënyra kreative dhe qesharake për t’i thënë burrit tuaj se jeni shtatzënë

22 Korrik, 2022 | 12:30 pm

Ka kaq shumë ide se si të organizoni një festë për zbulimin e gjinisë, por si t’i tregoni burrit tuaj se jeni shtatzënë?
Idetë për mënyrat për t’i thënë atij se jeni shtatzënë kanë aq shumë potencial për të qenë qesharake, emocionale, personale, krijuese dhe të paharrueshme,saqë ne kemi bërë një listë me mënyrat më kreative dhe qesharake për t’i treguar burrit tuaj se jeni shtatzënë:

1.Bëni një video të shkurtër në shtëpi duke i thënë atij se jeni shtatzënë ndërsa jeni duke parë televizor një natë, vendose atë fshehurazi gjatë pushimit të reklamave.

2. Në mëngjes para se të zgjohet pas dushit tuaj, shkruani në pasqyrën e banjës “Mirëmëngjes. Do të bëhesh baba”.

3.Mbulo testin e shtatzënisë si dhuratë dhe prezantoja atij si surprizë.

4. Thuaji se dëshiron të fillosh të hash për 2 dhe shijo pamjen e fytyrës së tij.

5. Trego me gisht barkun tënd dhe thuaj, “Pra, si do ta quash?”

6.Thuaji atij, “mirë mendoj se prezervativi u prish në fund të fundit…”

7.Thjesht pyesni rastësisht: “A më bën ky fëmijë të dukem e shëndoshë?”

8. Nëse keni një fëmijë së bashku, lëreni që ai/ajo t’i njoftojë se do të kenë një motër apo vëlla.

9. Pastrojini sirtarët dhe lërini bosh që kur ai të pyesë pse e bëre këtë, thuaji: “Duhet të fillojmë të hapim vend kur të vijë fëmija”.

10. Shikoni së bashku albumin tuaj fotografik në rend të njëpasnjëshëm që kur jeni bashkuar për herë të parë dhe bëni faqen e fundit të ekos tuaj.

11.Dorëzoni në zyrën e tij një libër për nëna shtatzëna.

12. Tregojini atij për një ‘këngë’ të re që pëlqeni shumë kohët e fundit dhe vendosini atij regjistrimin e rrahjeve të zemrës së foshnjës tuaj.

13. Lëreni të të nxjerrë për darkë dhe në fund të faturës të shkruhet “do të bëhesh baba”.

14. Tregojini atij se doni të bëni pazar dhe të shkoni në dyqanet e bebeve, kënaquni duke e ngatërruar për pak dhe më pas lajmëroni se jeni shtatzënë.

15. Regjistro një memo zanore që i thotë se je shtatzënë dhe shtoje në listën e këngëve të tij në makinë.

Të ngjashme