Kryefjala Logo

Mendoni se nuk e ka harruar ish-in?E zbulojmë

2 vite më parë

1-Shikon se i bën ende like fotografie
Nëse ende e ndjek në rrjete sociale është normale nëse u bën “like” disa gjërave të jetës siç janë puna e re apo fejesa.
Por,nëse pëlqen çdo fotografi,ka diçka që nuk shkon.

2-E folura
Ata mund të këmbejnë disa fjalë , në mënyrë që të mësojnë se çfarë ka të re në jetët e tyre.Ai do të tregojë ty për këto biseda nëse nuk ka asgjë për të fshehur.
Por,nëse ti e zbulon vetë se ata flasin,ka një problem.

3-I mban anën
Nëse ju flisni për ish-in e tij dhe ai e mbron me nervozizëm duke ju akuzuar se je xheloze, kjo me siguri tregon që ai ende ndien diçka .

Të ngjashme