Kryefjala Logo

Mendimet e sinqerta që burrat kanë për intimitetin (por nuk mund t’i ndajnë kurrë me ju)

9 Dhjetor, 2023 | 11:32 am

Këtu janë mendimet e sinqerta që meshkujt kanë për intimitetin, por që mund të mos i ndajnë kurrë me ju.

•Ai dëshiron që ju të praktikoni artin e joshjes.

Nëse je i hapur dhe shumë i ndërgjegjshëm – që do të thotë se e kupton vlerën tënde – mund ta joshësh lehtësisht vetëm nga mënyra se si e shikon ose se si mbështetesh dhe prek butësisht krahun ose këmbën e tij.

Cili njeri nuk do t’i përgjigjet kësaj?

•Ai dëshiron që ju të merrni përgjegjësinë dhe të jeni krijuese ndonjëherë.

Meshkujt e duan kur mund të ngacmoni dhe të jeni lozonjare. E intensifikon momentin, e bën më të këndshme kohën vetëm me njëri-tjetrin dhe ai do të dëshirojë më shumë.

•Ai dëshiron që ju të dini se ai kurrë nuk do të lypë.

Disa meshkuj kanë problem të ndihen të pambrojtur, veçanërisht ndaj bashkëshortes së tyre. Ata do të preferonin të gjenin mënyra të tjera për të përmbushur kënaqësinë e tyre, qoftë vetë ose online. Në realitet, kjo nuk do ta përmirësojë marrëdhënien, kështu që pavarësisht se sa joromantike mund të jetë planifikimi i kohës intime së bashku, provojeni.

•Ai dëshiron që ju të dini se ai ka ankth për performancën e tij.

Ne i kujtojmë me dashuri ditët kur ishim më të rinj dhe më të egër. Këto ditë, jo aq shumë. Nëse nuk përgatitemi, mund të na zërë gjumi në divan. Nëse më në fund arrijmë të jemi afër njëri-tjetrit, shpresojmë që të zgjasë mjaftueshëm për të fikur dritat.

Të ngjashme