Kryefjala Logo

Më thuaj si e bën gjumin të them si po shkon lidhja

16 Prill, 2022 | 1:26 pm

Jo Barnett,ekspert lidhjesh zbuloi pesë sjelljet e kohës së gjumit dhe shtratit që mund ta rrezikojnë lidhjen tuaj.

1-Flini shpinë për shpinë është një shenjë e sigurt që lidhja mund të jetë në probleme.

2-Kush i kontrollon çarçafët.
Nëse njëri nga ju lufton shumë për çarçaf, atëherë duhet të blini një më të madh për të shmangur konlifkte nate që vazhdojnë dhe ditën.

3-Të shkoni në shtrat në kohë të ndryshme mund të ketë po ashtu impakt në lidhjen tuaj.
Këshillohet gjithmonë të bini bashkë në krevat.

Të ngjashme