Kryefjala Logo

Më thuaj me kë rri,të të them se cili je

1 vit më parë

Kur flasim për marrëdhëniet, ne ndikohemi shumë nga ata që janë më afër nesh,me apo pa dashje.
Idealja është të jesh i rrethuar nga njerëz pozitivë, mbështetës që duan që të kesh sukses dhe sigurisht që shpesh është e nevojshme të kesh edhe kritikët e tu.

Sipas një studimi fillestarët janë ata që preferojnë reagimet pozitive dhe pse ekspertët kërkojnë ato negative për të bërë progres.

Sa më i suksesshëm të bëheni, aq më shumë kritika do të përballoni dhe sipas Glenn Llopis në Forbs janë disa lloje njerëzish që ndërtojnë qëndrueshmërinë tuaj mendore.

Në këtë studim përfshihen edhe kritikët,ziliqarët dhe dyshuesit.
Pa këto njerëz ju kurrë nuk do mprehni aftësitë tuaja dhe të krijoni ‘imunitet’

Njerëzit e lumtur në anën tjetër kanë edhe miq të lumtur.
Të zgjuarit kanë miq të zgjuar dhe njerëzit interesantë kanë miq interesant por sigurisht që ka edhe përjashtime.

Miqtë ndikojnë tek ju dhe mund të kenë ndikim negativ por edhe ndikim pozitiv duke ju ndryshuar për mirë.
Kjo ndikon në personalitetin tuaj , por jo në shpirtin tuaj.

Zgjedhja e miqve tuaj është një nga gjërat më të rëndësishme që mund të bëni. Bashkëmoshatarët mund t’ju përcaktojnë si 10-vjeçar ashtu edhe 100-vjeçar.

Të ngjashme