Kryefjala Logo

Më thuaj ku e ke nishanin të të them fatin tënd

2 vite më parë

•Nishan në anësore të ballit
Kjo tregon se keni shumë mundësi për të udhëtuar.
Shansi mund t’ju jepet nga puna që bëni ose hobi që keni.

•Nishan në buzën e sipërme
Kjo tregon se keni shumë miq dhe kujdeseni shumë për mënyrën se si ushqeheni dhe visheni

•Nishan në pëllëmbë të dorës
Kjo tregon se nuk do të mbesni kurrë pa para.
Jeni lider,inteligjent dhe shumë ambicioz.

•Nishan në këmbë
Udhëtoni,keni qejf gatimet dhe restorantet.
Shumë të aftë në punët që bëni.

Të ngjashme