Me të mbushur 30 vjeç,hiqini këto rroba nga dollapi!

3 muaj më parë

•Ja nisim me pantallonat e shkurtra, të cilat na besoni nuk do duken aq bukur kur të arrini atë moshë. Jeni gra tashmë dhe jo më vajza të reja dhe ka disa rregulla etike që është mirë të ndiqen. Ndaj sugjerimi ynë është të visheni me ‘bermuda shorts’

•Xhinset shumë të çara duhen zhdukur nga dollapi. Sido t’i kombinoni nuk do dukeni serioze aspak dhe kur njerëzit të zbulojnë moshën tuaj nuk do ju shohin me sy edhe aq pozitiv.

•Tutat e shkurtra (cycling pants) janë trend që duket i bukur më herët, por në të 30-tat është thjesht një kombinim që të jep idenë që as nuk je munduar të vishesh mirë.

Të ngjashme