Më në fund mund të kemi prova se UFO-t ekzistojnë?!

2 muaj më parë

Në rast se e keni humbur, Kongresi ka mbajtur një seancë dëgjimore ku zyrtarët e qeverisë amerikane dhe ish-oficerët e ushtrisë po sinjalizojnë atë që ata pretendojnë se është një program top-sekret që kap UFO-t. Ato objekte fluturuese të paidentifikuara (të cilat tani referohen si Fenomene Ajrore të Paidentifikuara) kanë mërzitur mendjet e amerikanëve për dekada, pasi mendimi i alienëve dhe jashtëtokësorëve ka qenë gjithmonë magjepsës.

Ka kaq shumë gjëra që po ndodhin në botë, në Shtetet e Bashkuara dhe në oborret tona, sa shqetësimi ynë më i vogël është drita që pamë në qiell që lëvizte në një mënyrë të çuditshme. Të huajt? Po borxhi masiv i kredisë studentore? UFO-t? Po në lidhje me krizën e ndryshimeve klimatike?

Sipas të dhënave nga Byroja e Regjistrimit të SHBA, çmimi mesatar për një shtëpi të shitur në Shtetet e Bashkuara u rrit nga 374,500 dollarë në 2020 në 552,600 dollarë në 2022. Sipas më shumë të dhënave nga Byroja e Regjistrimit të SHBA, të ardhurat mesatare të familjes në 2020 ishin 68,000 dollarë, që është gati një rënie prej 1000 dollarësh nga një vit më parë dhe u rrit në gati 71,000 dollarë në 2021.

Megjithëse nuk kemi të dhëna për të ardhurat mesatare të familjeve në vitin 2022, këto rritje duket se nuk janë të njëjta. Natyrisht, gjithçka është në lidhje me situatën e një individi dhe ka shumë faktorë që kontribuojnë në aftësinë e dikujt për të blerë një shtëpi, por kur njerëzit që fitojnë pothuajse dyfishin e të ardhurave mesatare të familjes nuk mund të përballojnë një vend të mirë për të jetuar, ka diçka që nuk shkon. Hulumtimi i gjerë i Zippia ka arritur në përfundimin se, vitin e fundit, 89% e punëtorëve kanë përjetuar rënie dhe shkalla  është rritur në 2022 me 45.5% nga 2021. Po ndryshimet klimatike? Sipas Jim Skea, Bashkëkryetar i Grupit III të Punës të Panelit Ndërqeveritar për Ndryshimet Klimatike (IPCC), “Është tani ose kurrë, nëse duam të kufizojmë ngrohjen globale,pa reduktime të menjëhershme dhe të thella të emetimeve në të gjithë sektorët, do të jetë e pamundur.”

Situata është e rëndë dhe nevoja për të arritur një zero neto globale në emetimet e dioksidit të karbonit rritet.

Ne kemi parë tashmë dëme masive të infrastrukturës duke u bërë falë efekteve të ndryshimeve klimatike, çfarë duhet të shohim më shumë që qeveria të kujdeset për këtë?

Është interesante që tani është koha kur qeveria po del përpara për UFO-t dhe format e mundshme të jetës së alienëve. “Çfarëdo qofshin ato, mund të përbëjnë një kërcënim serioz për ushtrinë tonë dhe avionët tanë civilë, dhe kjo duhet kuptuar,” tha deputeti demokrat Robert Garcia nga Kalifornia. “Ne duhet të inkurajojmë më shumë raportime, jo më pak për UAP-të. Sa më shumë të kuptojmë, aq më të sigurt do të jemi.” Në një shtytje për të inkurajuar agjencitë e inteligjencës që t’i marrin më seriozisht raportet për UFO-t, Kongresi ftoi informatorin David Grusch, një ish-anëtar i një paneli të Forcave Ajrore të SHBA për UFO-t, për të dëshmuar. Në dëshminë e tij, ai zbuloi se ekzistonte një program qeveritar top-sekret i angazhuar për të rrëzuar UFO-t dhe për t’i sjellë ato për kërkime.

Jo vetëm kaq, por ai pretendoi se njerëzit në këtë program kishin rikuperuar “biologjikë jo-njerëzor” në këto vende të përplasjes së UFO-ve. Megjithëse Grusch nuk ishte anëtar i këtij programi, rrëfimi i tij bazohet në intervistat e tij me 40 dëshmitarë të afërt me situatën gjatë katër viteve.

“Departamenti është plotësisht i përkushtuar ndaj hapjes dhe llogaridhënies ndaj popullit amerikan, të cilin duhet ta balancojë me detyrimin e tij për të mbrojtur informacionin, burimet dhe metodat e ndjeshme”, vazhdoi deklarata.  Pavarësisht mohimit të dëshmisë së Grusch nga Pentagoni, ai mund t’i ketë zbuluar plotësisht popullit amerikan se ekzistenca e jashtëtokësorëve dhe UFO-ve ka qenë e vërtetë gjatë gjithë kohës, por sinqerisht, ne thjesht nuk na intereson më. Jemi djegur.

Të ngjashme