Kryefjala Logo

Më në fund kjo shenjë horoskopi shërohet nga dhimbja e zemrës

6 Shkurt, 2023 | 12:24 pm

Sot është dita që shumë prej nesh përjetojnë përvojën e vonuar prej kohësh të të hequrit dorë nga dhe bagazhin që vjen bashkë me të.
Kjo shenjë më në fund do të lirojë dhimbjen në zemrën e saj:

•Demi
Ju keni qenë në një vorbull energjie pozitive për një kohë të gjatë dhe shumë prej saj ka të bëjë me faktin se vërtet NUK dëshironi të ndjeni dhimbje dhe gjëja e fundit në tokë që dëshironi të bëni është të mbani ende dhimbjen që ka lënë një ish-i juaj i veçantë.
Nuk ju pëlqen më ky person dhe ju vjen disi keq se si vazhdoni të kontrolloni në heshtje për të, vetëm për të parë se çfarë po bëjnë.

Sot, gjatë Hënës në Virgjëreshë, gjërat ndryshojnë .
Ju do të pyesni veten pse qëndroni kaq të rrënjosur në të kaluarën, veçanërisht kur jeta juaj e tanishme është mjaft e mirë … Ju keni qenë kryesisht të lidhur me dhimbjen e zemrës që erdhi së bashku me këtë ish, dhe në këtë ditë,do të jeni më se të lumtur që më në fund ta lini të shkojë. Mirupafshim dhimbje zemre, nuk kam më nevojë për ty.

Të ngjashme