Kryefjala Logo

Më në fund dashuria i buzëqesh kësaj shenje horoskopi

11 Janar, 2023 | 12:26 pm

Kjo është dita kur ju i përmendni partnerit tuaj atë ide të çmendur që keni në kokë dhe mund të ndodhë që ai partner të kthehet me një ide po aq radikale për t’ju paraqitur.
Zbulojmë për cilën shenjë po flasim:

•Dashi
Do të vini re se nuk keni ndonjë vështirësi të arrini tek partneri juaj dhe se, për herë të parë pas një kohe, ju vini re se ata në të vërtetë po ju dëgjojnë, si në “të vërtetë” duke ju dëgjuar.

Kjo është për shkak se ju jeni gati për të psur një akord në to, një që nuk mund të mohohet.
Ajo që po ndodh është se energjia e Mërkurit po ndikon në të folurit tuaj, ndërsa energjia e Uranit po e drejton atë fjalim drejt thënieve të shumë, shumë ideve interesante dhe ndoshta të çmendura… të gjitha këto janë tërësisht interesante për personin me të cilin jeni.

Ju jeni një makinë tregimtare sot dhe përrallat tuaja janë ato që funksionojnë më mirë kur dikush buzëqesh në fund.
E gjithë kjo do të ndodhë sot,nuk vonon fare!

Të ngjashme