Kryefjala Logo

Me këto hile psikologjike do ti lexoni njerëzit pa folur fare

4 Maj, 2022 | 1:20 pm

1.Mbulimi i gojës
Veprim i mbetur nga fëmijëria,tregon se po përpiqesh të mos thuash diçka.

2.Mbyll sytë
Nëse po flet me dikë dhe ai papritur mbyll sytë po ju fsheh diçka

3.Kafshon bishtat e syzeve
Nëse shikoni këtë veprim,diçka i shqetëson ata.

4.Duart në fytyrë
Ky gjest kur dikush mbështet fytyrën tek duart është njësoj si të thotë: “Më shiko. Kjo jam unë”.

5.Fërkon mjekrën
Tregon se ka hyrë në mendime të thella.

6.Rregullon posturën
Nëse shikoni këtë veprim do të thotë se po tregon një interes ndaj personit me të cilin është.

7.Kryqëzon krahët
Tregon se dikush është i irrituar dhe në humor të keq.

8.Mbështetet në karrige
Ky person është i lodhur dhe i mërzitur nga prania juaj ose biseda ndaj bën këtë veprim.

Të ngjashme