Kryefjala Logo

Me hënën në virgjëreshë,kjo shenjë nuk mund të mos ishte më shumë e lumtur

11 Tetor, 2023 | 11:51 am

Hëna në tranzit është në Virgjëreshë dhe është këtu për të na kujtuar se ngadalësia dhe e qëndrueshme zakonisht fiton në fund, sepse kjo është mënyra më e mirë për t’u siguruar që të mos injoroni flamujt e kuq ose të harroni detajet e rëndësishme.

•Peshqit

(19 shkurt – 20 mars)

Peshqit, energjia është super e shpejtë. Nëse keni vonuar diçka, mund të ndiheni edhe më të dërrmuar. Është pothuajse sikur do të humbisni autobusin nëse nuk veproni shpejt. Ndërsa kjo mund të jetë e vërtetë, të detyrosh veten të lëvizësh kur diçka brenda psikikës tënde dëshiron që të fshihesh nuk do të çojë në asgjë produktive.

Në vend të kësaj, merrni frymë thellë nëse ndiheni të mbingarkuar dhe bëni gjënë më të vogël që mundeni për ta shtyrë veten një hap të vogël përpara. Bekimet e ditës do t’ju ndihmojnë ngadalë të largoheni nga çdo spirale në të cilën mund të gjeni veten të mbërthyer, në mënyrë që të mund të përfitoni plotësisht nga kjo energji e shpejtë për përmirësimin tuaj.

Saturni retrogradë te Peshqit përballë Venusit te Virgjëresha është në këndin tuaj. Ata janë këtu për t’ju kujtuar se të kundërtat nuk janë gjithmonë armiq. Energjia e Peshqve dhe Virgjëreshës punojnë mirë së bashku si kundërpeshë. Në fund të fundit, krijimi i tepruar pa qëllime apo kufij nuk dallohet nga kaosi i pamend, ndërkohë që përqendrimi i tepërt pedant në detaje mund ta bëjë njeriun të humbasë ‘pyllin për pemët’.

Nëse ndiheni të thirrur, bëni një meditim me shkopin e temjanit për të ndihmuar në forcimin e shpirtit tuaj dhe për t’u lidhur më mirë me energjinë këtu për ju.

Vetëm sigurohuni që të shijoni aromën e temjanit që përdorni.

Përndryshe, do të hutoheni shumë nga aroma për t’u zhytur në një gjendje të vërtetë medituese.

Të ngjashme