Kryefjala Logo

Me hënën në Peshore,kjo shenjë rrezikon të kthehet tek një ish

19 Gusht, 2023 | 1:48 pm

Kur kuptojmë se përfundimi i një marrëdhënieje mund të mos ketë qenë rruga e duhur, mund të ndjejmë keqardhje.

Ndoshta pasionet u ngritën shumë dhe debatet dolën jashtë kontrollit.

Humbëm kontrollin tonë mbi realitetin e situatës dhe në një moment tërbimi, vendosëm që jo vetëm t’i jepnim fund romancës sonë, por u bë një nga gabimet tona më të mëdha.

•Binjakët

Ndonëse mund t’ju duhet shumë kohë për të ngritur nervat për t’i treguar ish-it se çfarë saktësisht keni në mendje, pasi të dini se çfarë dëshironi dhe keni nevojë, jeni të pajisur me gjithçka që duhet.

Ju dëshironi të ktheheni me atë person sepse besoni se të dy keni punë të papërfunduar.

Nuk ju pëlqen ideja e një pune të papërfunduar. Të çmend.

Ju mendoni se çfarëdo që ju bëri të dy të ndaheni ishte një gabim, një lëvizje impulsive që përfundoi si një gabim i madh.

Gjatë Hënës së Peshores më 19 gusht 2023, ju dhe ish-i juaj do të keni një bisedë që do të rikthejë optimizmin në të dy botët.

Ndërsa do të pranoni se mund të bëhet fjalë për hapat e bebes, do të pranoni gjithashtu se ia vlen të provoni përsëri.

Këtë herë, ju e dini këndin tuaj dhe nuk dini të bëni të njëjtat gabime dy herë.

Të ngjashme