Kryefjala Logo

Me hënën në Akrep,kjo shenjë me shumë gjasa bie në dashuri!

21 Gusht, 2023 | 2:03 pm

Vjen një moment në jetën e një personi kur ne thjesht duam t’i hedhim të gjitha në qiell dhe ta lëmë veten të dashurohemi thellë, çmendurisht, me pasion.

Pjesa interesante është se ne priremi ta dëshirojmë këtë gjatë verës.

Për disa arsye, sa më shumë të nxehet jashtë, aq më të pasionuar ndihemi.

Kujt i bie llotaria?

•Shigjetari

Ndoshta nuk e kishit menduar se mund t’ju ndodhte, e megjithatë, këtu është mundësia të bini kokë e këmbë në dashuri me dikë që është personi më i pabesueshëm që keni takuar ndonjëherë.

Në përgjithësi jeni pak skeptik kur lindin situata të tilla.

Megjithatë, e gjithë “të biesh në dashuri” fshin automatikisht gjëra të tilla si skepticizmi, dhe nëse është e drejtë apo e gabuar, ju keni rënë në gropë dhe me sa mund ta shihni, jeni mjaft të lumtur që ecni të gjithë rrugën.

Gjatë Hënës së Akrepit më 21 gusht 2023, do të duket sikur e gjithë vera tani ka disi kuptim për ju, sikur ekziston një sezon për të sjellë kuptim, dhe megjithatë, në rastin tuaj, kuptimi është i qartë: dashuria është këtu për ju, kështu që zhytuni, uji është mirë.

Të ngjashme