Kryefjala Logo

Me afrimin e sezonit të shigjetarit,kjo shenjë shijon frytet e saj

21 Nëntor, 2023 | 12:23 pm

Këto tranzite janë shtylla kurrizore tonë këtë javë, veçanërisht kur Dielli hyn në Shigjetar më 22 nëntor.

•Dashi

Ndërsa i afrohemi sezonit të Shigjetarit, ju, si Dash, filloni të ndiheni më të drejtuar në qasjen tuaj ndaj dashurisë. Nëse ka dikë aktualisht në jetën tuaj dhe po mendoni të çoni marrëdhënien që keni me të në një nivel tjetër, kjo është një javë e mrekullueshme për ta diskutuar atë. Partneri juaj mund të duket hezitues në fillim, por kjo ndodh vetëm sepse ai nuk di të shprehet aq mirë sa ju.

Nëse po filloni vetëm me dikë, apo edhe nëse jeni në një marrëdhënie romantike të krijuar, do të shihni se si Hëna e Dashit do të forcojë vendosmërinë tuaj për të qëndruar së bashku. Kjo javë, 20 – 26 nëntor 2023, ju sjell këtë lloj zgjidhjeje: dëshironi të qëndroni me këtë person. Edhe nëse shihni se dallimet tuaja mund të përplasen herë pas here, ju mendoni se ia vlen t’i përmbaheni planit dhe plani është të qëndroni së bashku.

Ajo që krijon atmosferën e dashurisë dhe fatit për ju këtë javë, Dashi, është ideja që kur keni kalimin e Marsit në Shigjetar, jeni në gjendje të shihni gjithçka si pozitive dhe të realizueshme. Ju nuk shihni një kërcënim në asgjë dhe e vetmja gjë që mund t’ju pengojë është dyshimi për veten tuaj, të cilin do ta kaloni javën duke e larguar pasi mendoni se nuk keni më asnjë përdorim për të. Ju dëshironi sukses në dashuri dhe do të punoni shumë për ta arritur atë.

Të ngjashme